Activitats formatives per a paresSi per al Club Valldaura té importància la formació dels socis, encara té més importància la formació dels pares dels socis. Perquè aquesta formació sigui relament útil, cal que els pares i el Club vagin en la mateixa direcció. Per aconseguir aquesta confluència, el Club ofereix als pares l'oportunitat de formar-se humanament i cristiana.

En un ambient familiar, molts són els mitjans disponibles per obtenir aquesta imprescindible formació: xerrades de formació, recessos mensuals, plàtiques, direcció espiritual, col·loquis.

"L'ús racional de les TIC", al Vent de Mestral (15/05/2013) - Club ValldauraEl proper dijous 15 de maig, tindrà lloc la sessió del "Vent de Mestral" del mes. La sessió, amb el títol "L'ús racional de les TIC" la dirigirá en Joan Ramon P, Enginyer de Telecomunicacions i antic alumne del col·legi. Tant el tema com els coneixements d'en Joan Ramon garanteixen l'interès de la sessió.

La xerrada serà, com sempre, a les 20:45 hores, a la biblioteca del Col·legi Mestral.

 

"Déu i la música" al Vent de Mestral (25/04/2014) - Club ValldauraEl divendres 25 d'abril tindrà lloc la sessíó del "Vent de Mestral" d'aquest mes d'abril. S'ha posposat al divendres per tal de no coincidir amb una reunió del col·legi. En aquesta ocació, en Josep Miquel Mindan, antic alumne de Mestral i titulat amb Estudis Superiors de Música, especialitat Direcció d'orquestra (estudis realitzats a Viena), dirigirà la sessió amb el títol "Déu i la música". S'inicia, doncs, la intervenció d'antics alumnes de Mestral com a moderadors de les xerrades del "Vent de Mestral".

No hi falteu. Com semprela xerrada serà a la biblioteca de Mestral, a partir de les 20,45 hores.

"Déu i el disseny de la natura" al Vent de Mestral (20/03/2014) - Club ValldauraAquest dijous, 20 de març, un altra sessió de luxe al Vent de Mestral. La donará en Carles Albert Marmelada amb l'atractiu títol: "Déu i el disseny de la natura". És un dels temes que traca en el seu llibre ebook: "Evolucionismo ¿de dónde venimos?", al qual hem dedicat una entrada en el lloc web de Valldaura: Evolucionisme, d'on venim?, nou llibre d'en Carlos Alberto Marmelada Sebastià.

 

La sessió tindrà lloc a les 20:45 hores a la biblioteca del col·legi Mestral. No hi falteu.

 

"La Joia de l'Evangeli: el repte d'Evangelitzar", al Vent de Mestral (20/02/2014)El proper dijous, 20 de febrer de 2014, tindrà lloc la sessió del "Vent de Mestral" d'aquest mes. Amb el títol: "La Joia de l'Evangeli: el repte d'Evangelitzar" , Mn Xavier Argelich comentarà la recent exhortació apostólica del Papa Francesc. Com sempre a les 20,45 a la biblioteca del col·legi Mestral. No hi falteu i inviteu als vostres coneguts i amics.

 

Documents d'interès

Interesant conferència de l'Octavio Rico: El passat dijous 23 de gener de 2014, es va celebrar l'habitual sessió del Vent de Mestral. La sessió anava a càrrec de l'Octavio Rico, Catedràtic de Biologia i Geologia de l'IES Joan Mercader, d'Igualada, i tenia per títol “Educar a través del cine”. Tant el tema com el ponent prometien i la sessió va complir plenament les expectatives dels assistents.

 

El tema destacat de la xerrada va estar la influència del cinema en la vida de les persones, i per això la necessitat d'utilitzar tots els mitjans a l'abast per utilitzar correctament aquesta eina per educar. L'Octavi va recordar que per realitzar aquesta tasca educativa, cal aprofitar els instruments i recursos que hi han a l'abast.

"Educar a través del cine", al Vent de Mestral (23/01/2014) - Club Valldaura

La sessió del "Vent de Mestral" de gener de 2014 tindrà lloc el proper dijous, dia 23. El títol de la sessió és "Educar a través del Cine", i el ponent será el profesor Octavio Rico que ha participat sovint en aquestes sessions i ens farà veure com el cine pot aportar valors per a l'educació. El tema i el ponent ens garanteixent una interessant sessió, a la qual us animen a assistir així com a convidar als vostres familiars i amics.

Com sempre la sessió tindrà lloc a la biblioteca del Col·legi Mestral, a les 20,45 hores.


Esperem comptar amb la vostra presència.

Profitosa convivència de pares a Can Baltà (23/11/2013) - Club ValldauraEl passat dissabte, 22 de novembre, els pares del Club Valldaura estaven convocats per viure unes hores de convivència a la Masia de Can Baltà, a Mediona. Finalment una quinzena ens vàrem reunir per passar la jornada en aquest bonic i tranquil indret de l'Alt Penedès.

A l'arribada ens esperava la mestressa, que ens va rebre amb molta amabilitat i afecte. Desprès de visitar una mica la masia, varem iniciar les activitats previstes.

 

"El Papa Francesc a les famílies", al Vent de Mestral (21/11/2013) - Club ValldauraLa sessió corresponent al Vent de Mestral del mes de novembre tindrà lloc aquest dijous 21. El seu títol: "El Papa Francesc a les famílies". En aquesta ocasió, es comentaran algunes de les idees que el sant Pare va transmetre a les famílies reunides a Roma a finals d'octubre, com a cloenda de la peregrinació de les famílies a Roma en l'Any de la Fe. Com sempre, a la biblioteca del col·legi Mestral a les 20,45. No hi falteu.