Convivència Pares Clausura Any de la Fe (23/11/2013) - Club ValldauraPer celebrar la clausura de l'Any de la Fe, que acabarà en la solemnitat de Jesucrist, Rei de l'Univers, el proper dia 24 de novembre de 2013, el Club Valldaura us convida a la Convivència de Pares que tindrà lloc el dia 23 de novembre de 2013, dissabte, a Can Baltà (Sant Joan de Mediona).

Recordareu que el dia 11 d'octubre de 2012 va començar l'Any de la Fe, promulgat pel Sant Pare Benet XVI per a tota l'Església en la Carta apostòlica ,en forma de motu proprio, “Porta fidei”. Aquell dia es celebrava el cinquantè aniversari de l'obertura del Concili Vaticà II, i també els vint anys de la publicació del Catecisme de l'Església Catòlica, promulgat pel beat Papa Joan Pau II. Per preparar adequadament aquest esdeveniment, i poder viure el mateix amb intensitat l'Any de la Fe, el Club Valldaura va convocar als pares, familiars i amics dels socis a una jornada formativa el dia 20 de juliol de 2012. La ressenya completa d'aquella jornada la podeu trobar en aquesta notícia del nostre lloc web.


Ara, quan aquest Any de la Fe toca al seu fi, a Valldaura considerem que cal celebrar la seva clausura també d'una forma especial. Per això, hem organitzat aquesta Convivència, que tindrà el següent horari:

 

  • 12.00 h: Conferència Clausura de l’any de la Fe
  • 13.00 h: Xerrada i debat: L’ús racional de les TIC
  • 14.00 h: Dinar: Paella i tertúlia
  • 16.00 h: Vídeo de la Tertúlia  de Mn. Echevarría a Bell-lloc  del Pla

El desplaçament fins a Can Baltà és d'uns 45 minuts, i per no fer el mateix amb masses cotxes, proposem compartir alguns.

Per a la correcta organització del dinar, cal confirmar l'assisència (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)


Us deixem aquí un mapa i la localització adjunts, que us poden ajudar a arribar amb facilitat, si preferiu no anar amb nosaltres des de Valldaura.

Enllaç a Google Maps


Localització GPS: +41° 27' 29.397" (N) +1° 34' 6.8658" (E)

 

Ruta Igualada Can Baltà - Club Valldaura