Josep Maria Rovira Marsal, PresidentSalutació del President

El Club Valldaura és una iniciativa de pares i mares que neix per tal de refermar i completar la formació dels nostres fills en el seu temps lliure.

 

En el Club, els nostres fills, hi troben un conjunt d’activitats extraescolars: estudi dirigit, activitats esportives, idiomes, aficions, ... en un ambient alegre i d’autèntica amistat. que els permet adquirir una sèrie de virtuts i valors absolutament necessàries i a la llum d’un sentit cristià de la vida.

El Club ens ajuda, d’aquesta manera, a l’educació dels nostres fills i col·labora en la seva formació cristiana.

Els pares podem contactar amb el responsable del nivell (segons l’edat) del nostre fill per JM Roviratal de contrastar aspectes de la seva formació. Per altra banda, es fan una sèrie d’activitats pels pares: xerrades de formació, videofòrums, sortides familiars, ... que permeten, també, entrar en contacte amb la vida i estil del club.

Pensant en les famílies, el Club Valldaura vol ser un instrument per ajudar-nos, als pares, en la responsable tasca educativa que tenim encomanada.

Finalment, Valldaura també vol ser un referent en la formació del pares, a qui també s'adrecen un conjunt d'activitats de formació humana i espiritual, de les quals trobareu tota la informació en aquesta web.

 

Josep Maria Rovira Marsal, President