Una de les famílies guanyadores, els família Rovira-SánchezEls guanyadors del Segon Concurs de Pessebres 2010 Club Valldaura, han estat la família Nafría-Rovira, amb el primer premi pel pessebre número 4, la família Rovira-Sánchez, amb el segon premi pel pessebre número 9, i la família Vizuete-Castro, amb el tercer premi pel pessebre número 6. Totes tres han passat per la seu del Club a recollir els seus merescuts premis. Una panera de Nadal per cadascuna d'elles, que segur que van contribuir a que les festes nadalenques fossin una mica més alegres. A les paneres, com podeu veure a les fotografies, no els hi faltava detall, pernill inclós. Enhorabona als guanyadors i a la resta de participants, als que ja des d'ara animen per participar en la propera edició d'aquest simpàtic concurs.

 

2on Concurs de Pessebres on line Club ValldauraFotografies participants 2on Concurs de Pessebres on line Club Valldaura 2010 - Categoria Única

Procedimient de votació:

  • Cada família emetrà un sol vot, i votarà tres pessebres dels 12 que s'han presentat al concurs amb 3, 2, i 1 punt. Una família no podrà votar el pessebre que hagi presentat al concurs. Si voleu, aquí teniu un modell de fulla de votació.
  • També podran votar, de la mateixa forma, els socis, amics i familiars que no hi hagin participat en el concurs.
  • La votació es farà arribar al correo electrònic del club Valldaura (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), abans de les 12 del matí del dia 30 de dessembre.
  • El lliurament dels premis (una panera de Nadal per cada categoria), tindrà lloc el dia 31 de desembre a la seu de Valldaura.

 

Aquest any 2010, la segona edició del Concurs de Pessebres on-line 2010


Pessebre participant al I Concurs de 2009Vist l'éxit aconseguit l'any passat, aquest any us volem tornar a proposar aquesta iniciativa per preparar el Nadal amb família. Tornarem a impulsar la tradició dels pessebres tan arraigada en les nostres cases. Per això, volem animar-vos a participar del II Concurs de Pessebres on-line 2010. Les bases del concurs són molt senzilles i podrà participar tota la famíla. Aquest any únicament hi haurà una categoria. Com podeu imaginar, els pessebres guanyadors obtindran, cadascun, el premi d'una panera de Nadal que s'entregarà el dia 31 de desembre de 2010.