Alguns dels autors dels pessebres - Club ValldauraFinalitzat ja el V Concurs de Pessebres on-line del Club Valldaura d'aquest Nadal 2013, és l'hora de presentar-vos alguns dels artistes que han participat en la creació d'aquestes petites joies, que han permès portar, d'una forma particular i material, la Bona Nova del Nadal: el naixement del Nen Jesus.

Us deixem aquí, a més a més de les fotografies d'alguns dels protagonistes del concurs del passat Nadal, una mica d'història del pessebrisme.

Les famílies Prat-Illa i Sierra-Planell, primer i segon premi, respectivament

Pprimer premi, pessebre familia Prat-Illa - Club Valldaura

En l'edició d'aquest Nadal 2013, vint-i-dos van estar els pessebres que van participar. El sistema de votació per triar les pessebres guanyadors va estar el mateix de l'edició anterior, i únicament voten les famílies participants. Cada família únicament va disposar d'un vot, que es podia atorgar als que consideressin els tres millors pessebres del concurs, qualificant cadascun amb 3, 2 o 1 punt. Naturalment , les famílies concursants no podien votar al seu propi pessebre.

 

Obert el termini de votació del V Concurs de Pessebres on-line del Club ValldauraDes de fa un parell de dies, hem anat publicant al web de Valldaura les fotografies dels pessebres participants en el V del Concurs de Pessebres on-line del Club Valldaura del Nadal de 2013. Avui s'han penjat les darreres fotografies i podem obrir ja el termini de votació per triar el guanyador. En aquesta edició són 22 els pessebres que participen en el concurs. De la mateixa forma que en les edicions anterior, el pessebre del Club no hi participa.

Ja arribat el moment, doncs, d'elegir quins són els millors pessebres d'aquesta cinquena edició del concurs.  A l'igual que ja vàrem fer l'any passat, els guanyadors del concurs sortiran únicament dels vots de les famílies participants.