Les famílies Riera-Garrofe i Sierra-Planell, primer i segon premi, respectivament

Pessebre Primer premi - Família Riera-Garrofe - Concurs Pessebre Club Valldaura 2012

Disset van estar els pessebres que aquest any van participar en aquest ja tradicional concurs. Són divuit, si comptem també el bonic pessebre de Club. En aquesta edició vam decidir a darrera hora canviar una mica el sistema de votació, ja que vam pensat que seria més just i el guanyador del concurs surt únicament dels vots de les famílies participants. Per això vam establir que el procediment de la votació estaria serià obert únicament a les 17 famílies inscrites al concurs i al propi Club. Cada família únicament va disposar d'un vot, que es podia atorgar als que consideressin els tres millors pessebres del concurs, qualificant cadascun amb 3, 2 o 1 punt. Naturalment , les famílies concursants no podien votar al seu propi pessebre.

 

 IV Concurs de Pessebres Club Valldaura - Nadal 2012Amb una mica de retard, ja estem a punt per triar el guanyador del IV del Concurs de Pessebres on-line del Club Valldaura del Nadal de 2012. Finalment, tenim 17 pessebres en concurs, ja que el del Club no hi participa. Ara hem d'elegir quins són els millors pessebres d'aquest any. I per fer això, hem decidir modificar una mica les bases del concurs. Hem pensat que seria més just i el guanyador del concurs surt únicament dels vots de les famílies participants.

 

IV Concurs de Pessebres on-line Club Valldaura Nadal 2012Comença la quarta edició del Concurs de Pessebres on-line Club Valldaura Nadal 2012

Un any més, el Club Valldaura organitza una nova ediciió del tradicional Concurs de Pessebres on-line. Com ja recordeu, es tracta d'una iniciativa per ajudar a preparar el Nadal amb família. Tenem molt d'interès en continuar impulsant la tradició dels pessebres tan arraigada a casa nostre. Us volem animar, doncs, a participar en el IV Concurs de Pessebres on-line Club Valldaura Nadal 2012. Les bases del concurs són molt senzilles i podrà participar tota la famíla. En aquesta edició, mantenim la categoria única. I, de la mateixa forma que en les edicions anteriors, els pessebres que resultin guanyadors per votació popular, obtindran, cadascun, el premi d'una panera de Nadal que s'entregarà el dia 31 de desembre de 2012.