Programa d'activitats curs 2014-2015 - Club ValldauraUn any més hem editat el Programa d'activitats del Club Valldaura del curs. En el del 2014-2015, a més a més d'una breu presentació del Club, hi trobareu els horaris de les activitats ordinàries, tant dels nivells de 4t, 5è i 6è de primària, i de 1r i 2n ESO, com del nivell de 3r i 4t ESO i Batxillerat. També hi és el calendari de les activitats familiars programades pel curs, i les convivències de Setmana Santa de 2015. Finalment, també hi és una menció al Pre Valldaura.

 

Desitgem que aquest Programa us sigui d'interès, i us animen a fer-ne difusió entre els vostres familiars i amics.

 

Descarregar el Programa d'activitats en Pdf

Valldaura celebra el 86è aniversari de la fundació de l'Opus Dei - Club ValldauraEl proper dijous, 2 d'octubre de 2014, el Club Valldaura celebrarà el 86è aniversari de la fundació de l'Opus Dei. Amb aquest motiu publiquem aquest vídeo, que porta per títol “Opus Dei. Una aproximació”. L'àudio conté extractes d'una homilia pronunciada por sant Josepmaria Escrivá de Balaguer. Sant Josepmaria assegurava que Déu ens espera cada dia en el tot l'immens panorama del treball, com s'explica en aquest vídeo.

El Bisbe de Vic, Romà Casanova, visità Valldaura (12/06/2014)El passat dijous, 12 de juny de 2014, a les set de la tarda, un grup de pares de la Junta directiva i del comitè de gestió del Club Valldaura, esperaven, impacients, al vestíbul d'entrada al Club. Volien donar la benvinguda a la important visita que s'havia anunciat unes setmanes abans. El Bisbe de Vic, Romà Casanova, visitaria Valldaura.

 

Va arribar puntual, acompanyat del Dr. Antoni Pujals, Vicari regional de l’Opus Dei a Catalunya. Desprès de passar uns minuts a l'oratori del Club, i saludar als pares que li havien donat la benvinguda, el Bisbe va visitar les instal·lacions de Valldaura.

 

“Les estades de don Álvaro del Portillo a Catalunya”, la interessant conferència d'en Josep Masabeu (11/06/2014) - Club ValldauraAmb la sala de la casa rectoral de la basílica de Santa Maria d'Igualada plena de públic, una setantena de persones van escoltar la conferència de l'historiador i pedagog Josep Masabeu, president del Braval (un projecte de solidaritat que comença el 1998 al barri del Raval de Barcelona, on es promou el voluntariat social; es cerca l'èxit escolar, incrementant en els joves la motivació per fer els estudis obligatoris i l'interès per accedir als superiors, i s'impulsem actuacions que condueixen a la inserció laboral).

 

I demà, dimecres 11 de juny, la conferència a les 19:30 hores.

Inaugurada l'exposició sobre Álvaro del Portillo - Club Valldaura

Ja és possible visitar l'exposició sobre la vida del venerable Monsenyor Álvaro del Portillo, primer successor de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer al capdavant de l’Opus Dei, i que serà beatificat a Madrid el pròxim 27 de setembre.

 

L'exposició, que es podrà visitar fins les 13 h del proper diumenge 15 de juny, està ubicada en una interessant i bonica sala subterrània de la Casa rectoral de la Basílica de Santa Maria d'Igualada, al Carrer Santa Maria, 8, al vell mig del casc antic de la ciutat. Aquesta mostra s’emmarca en la voluntat de donar a conèixer de més aprop la vida del proper beat.

Exposició i conferència a Igualada amb motiu del centenari del naixement d'Álvaro del Portillo - Club ValldauraAquest any 2014 s'està celebrant el centenari del naixement del venerable Monsenyor Álvaro del Portillo, primer successor de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer al capdavant de l’Opus Dei, i que serà beatificat a Madrid el pròxim 27 de setembre.

 

Amb aquest motiu el Club Valldaura no ha volgut deixar passar l'ocasió de participar en l'organització d'actes per commemorar aquest centenari a la nostra ciutat, Igualada. Per això, estan previstos els dos actes següents. D'una banda, una exposició sobre la seva vida, i d'altra una conferència, sobre les seves estades a Catalunya.

 

Evolucionisme, d'on venim?, nou llibre d'en Carlos Alberto Marmelada Sebastià - Club ValldauraNo és la primera vegada que al lloc web de Valldaura, fent ressó d'un llibre del pare del Club i professor del Col·legi Mestra, Carles Marmelada. En aquesta ocasió es tracta de "Evolucionisme, d'on venim?" que està disponible en format ebook.

 

La resenya del llibre, que es pot trobar en el lloc web de l'editorial Digital Reasons, és la següent:

 

"L'evolució és , sens dubte , la teoria científica que ha estat objecte del major debat entre científics i creients , especialment cristians protestants i musulmans . De vegades , les postures s'han radicalitzat tant que hi ha hagut els qui han volgut utilitzar la teoria de l'evolució com una prova científica del materialisme i , per tant , com un argument racional en contra de l'existència de Déu ia favor de la negació d'un contingut objectiu per part de les creences religioses . Com era d'esperar, la reacció d'alguns creients fonamentalistes ha estat intentar demostrar que l'evolució encara no és més que una teoria , en el sentit d'una mera hipòtesi pendent d'una demostració concloent .

Álvaro del Portillo serà beatificat a Madrid el pròxim 27 de setembre - Club ValldauraDe ben segur que la notícia no ha passat de desapercebuda pels socis, amics i famílies del Club Valldaura, però des del nostre lloc web també volem fer ressò de la mateixa.

 

Us deixem aquí uns vídeos i alguns enllaços en els quals podreu trobar més informació.

 

 

Saxum, un projecte a Terra Santa Des del lloc web del Club Valldaura us volem presentar el Projecte Saxum, a Israel, la finalitat global del qual és oferir als pelegrins de tot el món un major coneixement de la Història del Poble d'Israel en totes les seves facetes, així com el d'oferir els mitjans perquè els participants en les activitats coneguin millor la vida de Jesús, el tractin i l'estimin més, i afavorir la comprensió i la relació entre les diferents cultures que són presents a Terra Santa, facilitant als pelegrins especialment, descobrir les arrels històriques i arqueològiques de la fe cristiana.

 

Us deixem aquí un vídeo explicatiu del Projecte Saxum, així com el seu lloc web (www.saxum.org), en el qual hi trobareu tota la informació i notícies d'aquesta iniciativa.