Les famílies Prat-Illa i Sierra-Planell, primer i segon premi, respectivament

Pprimer premi, pessebre familia Prat-Illa - Club Valldaura

En l'edició d'aquest Nadal 2013, vint-i-dos van estar els pessebres que van participar. El sistema de votació per triar les pessebres guanyadors va estar el mateix de l'edició anterior, i únicament voten les famílies participants. Cada família únicament va disposar d'un vot, que es podia atorgar als que consideressin els tres millors pessebres del concurs, qualificant cadascun amb 3, 2 o 1 punt. Naturalment , les famílies concursants no podien votar al seu propi pessebre.

 

 

La familia Prat-Illa recull el primer premi - Club ValldauraUn cop rebuts els correus electrònics amb els vots de cada família, i efectuat el recompte, la classificació dels sis pessebres que van rebre més vots va estar la següent:

 

Núm Pessebre

Familia

Vots

19 Prat Illa 21
20 Sierra Planell 17
4 Vizuete Castro 9
15 Canela Ortiz 8
5 Boher-Camarasa 6
21 Cuervo Rovira 6

 

Les famílies guanyadores del concurs ja ha rebut el seu respectiu premi: una magnífica panera de Nadal, com podeu veure en les fotografies que acompanyen aquesta notícia. Enhorabona als guanyadors, i felicitats a tots els participants, per la qualitat dels pessebres i sobre tot per l'entusiasme en continuar amb amb aquesta bonica tradició de preparar i celebrar el Nadal amb aquestes representacions del naixement del Nen Jesús.

Segon premi, pessebre de la familia Sierra-Planell - Club Vallldaura

 

Us esperem a la propera edició del concurs, que serà, si Deu vol, la sisena, d'aquest any 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La familia Sierra-Planell amb el segon premi - Club Valldaura