Obert el termini de votació del V Concurs de Pessebres on-line del Club ValldauraDes de fa un parell de dies, hem anat publicant al web de Valldaura les fotografies dels pessebres participants en el V del Concurs de Pessebres on-line del Club Valldaura del Nadal de 2013. Avui s'han penjat les darreres fotografies i podem obrir ja el termini de votació per triar el guanyador. En aquesta edició són 22 els pessebres que participen en el concurs. De la mateixa forma que en les edicions anterior, el pessebre del Club no hi participa.

Ja arribat el moment, doncs, d'elegir quins són els millors pessebres d'aquesta cinquena edició del concurs.  A l'igual que ja vàrem fer l'any passat, els guanyadors del concurs sortiran únicament dels vots de les famílies participants.


El procediment de la votació serà, per aquesta edició, el següent:

  • Únicament podran votar les 22 famílies inscrites al concurs. Cada família únicament disposarà d'un vot.
  • El vot de cada família s'atorgarà als que consideri els tres millors pessebres del concurs, qualificant cadascun amb 3, 2 o 1 punt.
  • Les famílies concursants no podran votar al seu propi pessebre.
  • El vot es realitza enviant un correu electrònic a l'adreça del Club Valldaura: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • Els vots s'ha d'enviar abans de les 14 hores del dia 30 de desembre de 2013.
  • El vot de les famílies participants és obligatori, per no perjudicar a la resta de concursants. Per això, si una família no formalitza la seva votació abans de l'hora indicada del dilluns vinent, serà penalitzada amb 6 punts.

El lliurament dels premis als guanyadors es portarà a terme durant la tarda del dia 31 de desembre, Cap d'Any.

Veure els pessebres participants en el V Concurs Valldaura Nadal 2013

 

Articles relacionats