Dia esplèndid i paella espectacular a Can Bonfills (27/10/2013) - Club ValldauraAl Club Valldaura teníem prevista una activitat familiar per aquest primer trimestre del curs. Es tractava d'una sortida a l'aire lliure, al bosc per buscar bolets. La manca de pluja i, en conseqüència, la manca de bolets, ens van fer veure la conveniència de canviar el format del pla previst. Per això, vàrem convidar a les famílies dels nostres socis i dels seus familiars i amics, a una Paellada familiar.

La proposta va estar anar a Vallmanya de Pinós, a Can Bonfills, i contenia un pla rodó: una passejada pel boscos d'aquest bonic paratge del centre geogràfic de Catalunya, assistir a la Santa Missa, a la bella capella del Mas, i degustar una rica paella.

 

I la jornada no va poder sortir més be. El dia esplèndid del que vàrem gaudir ens va fer entendre amb claredat perquè no hi han bolets. El sol brillant de forma gairebé insultant, un cel blau encegador i una temperatura impròpia de les dates del calendari, van fer que del passeig per les rodalies de Can Bonfills una autèntica gaudida.

 

Dia esplèndid i paella espectacular a Can Bonfills (27/10/2013) - Club ValldauraLa Santa Missa, en un ambient de recolliment i familiar, en la capella dedicada a l'advocació de la Mare de Deu de la Mercè, també va estar una estona pel record.

 

També pel record restarà les dues paelles espectaculars que Edu N i Mateo T van preparar. Van comptar també amb l'ajut d'alguns pares, que van mostrar la seva destresa com a “pinxes” de categoria. I el resultat va estar de categoria, com podeu veure a les fotografies que acompanyen aquesta crònica de la jornada. I us podem testimoniar que si la presència de les paelles era impressionant, el resultat culinari estava a l'alçada. Tot un èxit d'aquests cuiners quasi professionals, que van rebre l'agraïment dels presents amb un fort aplaudiment.

 

Per acabar el dinar, vam degustar un conjunt de postres que havien portar les famílies: coques, pastissos de formatge, pa de pessic, galletes, ... Tot un elenc del difícil art de la pastisseria, per llepar-se els dits.

 

La cirereta de la jornada va estar la bona estona de tertúlia que van fer plegats, mentre els nenes i les nenes jugaven i corrien pel pati de la masia.

 

I al moment d'acomiadar-nos, tothom feia el mateix comentari: "Perquè no repetim això aviat?"

 

Des del lloc web del Club Valldaura volem agrair a la família Bonfills la seva generosa invitació i el seu magnífic acolliment. Moltes gràcies! I fins la propera!

 

Àlbum de fotografies

 

{pgcooliris id=178|width=530|height=300}