El diumenge 17/11/2013 se celebrarà la tradicional Festa de la Trobada de la Rosa - Club ValldauraTindrà lloc a Pallerols de Rialb

Com de ben segur ja sabeu, amb aquesta festa es vol recordar el fet de què sant Josepmaria Escrivà de Balaguer, fundador de l'Opus Dei, va trobar, a l'interior de l'església de Pallerols, una rosa de fusta daurada que l'omplí de pau, quan estava ple de dubtes i forts patiments interiors per si estava complint, o no, la voluntat de Déu marxant cap a Andorra.

Ja és tradicional que Valldaura us animi a participar en alguns dels actes que organitza l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, amb la que mantenim una estreta relació. Per això us informent d'aquesta celebració de la Trobada de la Rosa, un fet del que ara ja fa 76 anys.

Aquest any hi assistirà als actes de la celebració el Dr. Ramon Herrando Prat de la Riba, Vicari de l'Opus Dei a la Regió d'Espanya, així com el Dr. Antoni Pujals, Vicari de la Delegació de Catalunya. Per part del Bisbat d'Urgell hi assistiran els sacerdots de Ponts i el Vicari General Mn. Josep Maria Mauri, i potser també el senyor arquebisbe.

Al web de l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra (www.pallerols-andorra.org), hi trobareu tota la informació. I si estas interessat en anar amb nosaltres, envia-nos un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Notícies relacionades