Paellada familiar a Can Bonfills (27/10/2013) - Club ValldauraEl proper diumenge, 27 d'octubre realitzarem la sortida familiar del primer trimestre d'aquest curs. Inicialment havíem previst fer una sortida per cercar bolets. La manca de pluja ens ha propiciat canviar el contingut inicial de la sortida. Mantindrem el passeig pel bosc i també la paella, però no garantim la trobada de bolets.

 

També hem decidit fer la sortida a Vallmanya de Pinòs. Allà farem el passeig, a prop de la Masia de Can Bonfills. Abans de dinar hi haurà la celebració de la Santa Missa. I desprès el dinar de la paella.

 

 

L’horari que seguirem serà el següent:

10:30h. – Sortida en caravana des del Club Valldaura.

11:30h. – Passejada pels boscos de Vallmanya de Pinós, apta per a totes les edats. La caça del bolet no està garantida.

13:00h. – Santa Missa, a la capella de Can Bonfills (a Vallmanya de Pinós).

14:00h.- Paellada a Can Bonfills (a Vallmanya de Pinós).

17:00h.- Tornada.

 

Us animem a participar en aquesta activitat familiar, que serà una bona ocasió per tractar a la resta de les famílies del Club Valldaura.

 

Per dinar, hi haurà una paella, feta pels nostres experts cuiners. El preu és 10 euros per persona, 15 euros per matrimoni i 20 euros per família. Aquest cost inclou la paella i la beguda. Cal que cada família porti el que vulgui per compartir l'aperitiu i les postres.

Enllaç a Google Maps

Localització GPS: +41° 50' 23.6292" (N) +1° 36' 23.889" (E)

El mapa i la localització adjunts, us poden ajudar a arribar amb facilitat, si preferiu no anar amb nosaltres des de Valldaura.

Ruta a Can Bonfills - Club Valldaura

Descarregar la carta en PDF