I demà, dimecres 11 de juny, la conferència a les 19:30 hores.

Inaugurada l'exposició sobre Álvaro del Portillo - Club Valldaura

Ja és possible visitar l'exposició sobre la vida del venerable Monsenyor Álvaro del Portillo, primer successor de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer al capdavant de l’Opus Dei, i que serà beatificat a Madrid el pròxim 27 de setembre.

 

L'exposició, que es podrà visitar fins les 13 h del proper diumenge 15 de juny, està ubicada en una interessant i bonica sala subterrània de la Casa rectoral de la Basílica de Santa Maria d'Igualada, al Carrer Santa Maria, 8, al vell mig del casc antic de la ciutat. Aquesta mostra s’emmarca en la voluntat de donar a conèixer de més aprop la vida del proper beat.

Inaugurada l'exposició sobre Álvaro del Portillo - Club Valldaura

 

En aquesta exposició es poden observar set plafons, la reproducció d’un quadre i altres elements relacionats amb la vida d'Àlvaro del Portillo.

 

L'horari d'obertura és d’11:00 h a 13:00 h del matí i de 18:00 h a 20:00 h de la tarda.

Conferència

Inaugurada l'exposició sobre Álvaro del Portillo - Club ValldauraL'altra activitat que us proposa el Club Valldaura per conèixer aquest ‘Preciós exemple de vida’, segons el Papa Francesc, és la conferencia que porta per títol: "Les estades d'Álvaro del Portillo a Catalunya", i que impartirà en Josep Masabeu, pedagog i historiador. La conferència tindrà lloc demà, dimecres 11 de juny de 2014 a les 19:30h, a una altra sala del mateix indret ( Sala polivalent de la Casa rectoral de la Basílica de Santa Maria d'Igualada. Carrer Santa Maria, 8 (casc antic d'Igualada)

Des d'aquí us convidem novament a participar de totes dues activitats així com a què feu extensiva aquesta invitació als vostre familiars, amics i coneguts.

Notícies relacionades