Exposició i conferència a Igualada amb motiu del centenari del naixement d'Álvaro del Portillo - Club ValldauraAquest any 2014 s'està celebrant el centenari del naixement del venerable Monsenyor Álvaro del Portillo, primer successor de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer al capdavant de l’Opus Dei, i que serà beatificat a Madrid el pròxim 27 de setembre.

 

Amb aquest motiu el Club Valldaura no ha volgut deixar passar l'ocasió de participar en l'organització d'actes per commemorar aquest centenari a la nostra ciutat, Igualada. Per això, estan previstos els dos actes següents. D'una banda, una exposició sobre la seva vida, i d'altra una conferència, sobre les seves estades a Catalunya.

 

 

Les dades d'aquests dos actes són les següents:

Exposició

Títol: Álvaro del Portillo

Dies: Del 9 al 15 de juny de 2014

Horari: 11h-13h i 18h-20h

Lloc: Sala polivalent de la Casa rectoral de la Basílica de Santa Maria d'Igualada. Carrer Santa Maria, 8 (casc antic d'Igualada)

 

Conferència

Títol: "Les estades d'Álvaro del Portillo a Catalunya"

Conferenciant: Josep Masabeu, pedagog i historiador

Dia: Dimecres 11 de juny de 2014 a les 19:30h

Lloc: Sala polivalent de la Casa rectoral de la Basílica de Santa Maria d'Igualada. Carrer Santa Maria, 8 (casc antic d'Igualada)

 

Des d'aquí us convidem a participar de totes dues activitats així com a què feu extensiva aquesta invitació als vostre familiars, amics i coneguts.

 

Documents:

Enllaços d'interès:Notícies relacionades: