L'informe de l'estudi dirigit, novetat d'aquest curs a Valldaura Al Club Valldaura hem iniciat aquest curs un nou projecte educatiu, consistent en el seguiment de l'activitat de l'Estudi dirigit. A Valldaura volem que el temps dedicat pels nostres socis a l'estudi al Club, sigui una hora ben profitosa. Una part de important de aquest aprofitament, és la realització d'un adequat seguiment, tant per part del professor que digereix l'estudi, com per part dels seus pares. El seguiment per part del professor ja es realitzava en anteriors cursos. Ara volem fer arribar als pares dels socis, de forma puntual i diària, els resultat d'aquest seguiment dels seus fills.


Amb aquest objectiu hem volgut iniciar aquest projecte, amb el qual volem facilitar als pares dels socis informació sobre l'aprofitament del temps de l'activitat de l'Estudi dirigit per part d'aquells. Aquesta informació, estem convençut, donarà als pares una nova possibilitat educativa per ajudar a millorar als nois.

Amb aquesta nova eina, que posarem en marxa en els propers dies, els pares dels socis podran consultar diàriament el resultat de l'activitat de l'Estudi dirigit, i això els donarà ocasió de comentar-ho amb els seus fills, la qual cosa facilitarà la millora en l'aprofitament de l'hora d'estudi, entre altres aspectes.

Concretament, cada dia, finalitzada l'activitat de l'Estudi dirigit, els pares dels socis rebran al seu compte de correu, un missatge informant-les que ja poden consultar l'informe del professor en relació a l'aprofitament de l'estudi. L'email contindrà l'enllaç que els portarà al lloc web del Club, on podran consultar l'informe del dia. És molt important revisar la safata de correu no desitjat o spam, per comprovar que el missatge del Club no hagi anat a parar a aquesta safata. En la següent imatge, podeu veure el missatge que s'envia des del Club.

 Email informe estudi dirigit - Club Valldaura

I en aquesta altra imatge podeu veure l'informe, un cop visitat l'enllaç rebut al correu electrònic.

 

Consulta de l'informe estudi dirigit - Club Valldaura

Per fer aquesta tramesa, Valldaura farà servir les adreces de correu electrònic emmagatzemada a la base de dades. Per això, si el pare o la mare no figura a la mateixa, i volen rebre tots dos aquesta informació, únicament cal que ho indiquin a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Tanmateix, si els teus fills assisteixen a l'activitat de l'estudi dirigit però encara no són socis de Valldaura, demana la fitxa d'inscripció per rebre també aquest nou informe de l'estudi dirigit.

També us convidem a fer arribar al Club, els vostres suggeriments o comentaris sobre aquest nou projecte de Valldaura, per tal de millorar-lo en el vostre benefici i en de l'aprofitament de l'estudi per part dels vostres fills.