"Cruzando la noche" al Vent de Mestral (15/11/2012)Per indisposició del ponent, hem hagut de modificar el contingut previst per la sessió del "Vent de Mestral" prevista pel dijous, 15 de novembre de 2012, corresponent al mes de novembre. La nova proposta és la projecció del video"Cruzando la noche" sobre el pas dels Pirineus de Sant Josepmaria ara fa 75 anys, que serà comentada pel professor Octavio Rico.

 

"Cruzando la noche" és un documental que aborda les circumstàncies que van forçar l'evasió des de Madrid fins a l'arribada al territori neutral d'Andorra. El guió està basat en el llibre del mateix títol, que recull abundants testimonis dels protagonistes i inclou fotografies i escrits redactats durant l'expedició. Un dels autors del llibre és l'Octavio Rico, que comentarà la projecció. En algunes dramatitzacions s'han fet servir més peces d'època i objectes que sant Josepmaria va usar en aquells dies de guerra.

El contingut de la sessió coincideix temporalment amb la celebració del 75è aniversari del pas de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer per Andorra, el 2 de desembre de 1937. Dels actes que s'han organitzat amb ocasió d'aquest esdeveniment, us informen abastament en aquesta notícia del nostre web.

 

Com sempre, us animen a assistir a aquesta sessió i a convidar a coneguts o amics vostres.