Cinefòrum Club Valldaura (15/03/2013)Al calendari de les activitats familiars que us van presentar a l'inici d'aquest curs escolar, figurava la previsió d'una arrossada familiar el proper dia 10 de març. Us explicarem ara els ajustos que hem decidit fer en la programació de les nostres activitats familiars.

 

Dissabte, 9 de març, tindrà lloc la tradicional caminada mensual de l'Associació d'amics del Camí de Rialb a Andorra, que es farà sobre l'etapa de Cal Pallarès a Bellestar, passant per l'anomenat tram dels pont del Club Valldaura, sobre el riu Aravell. La caminada finalitza amb una paella al Poliesportiu de Bellestar. Com de ben segur ja sabeu, la paella la preparen alguns pares de Valldaura. A més a més, i algunes famílies del nostre Club també participaran en la caminada.

 

 

Per tot això, us proposen suspendre l'arrossada familiar prevista pel diumenge 10, i us animen a participar, si voleu, en la caminada o en la paella de l'Associació d'amics del Camí de Rialb a Andorra, el dissabte 9 de març.

 

D'altra banda, l'activitat familiar d'aquest trimestre la traslladem al divendres 15 de març, data en la qual tindrem una sessió de cine-fòrum a la seu del Club. La proposta seria, doncs, veure una pel·lícula, fer un sopar fred i comentar el film. Dels detalls concrets (pel·lícula, moderador, organització del sopar, i horari), ja us informarem properament.

 

De moment, compteu que diumenge 10 no hi haurà activitat, i si el dissabte 9 i el divendres 15 de març de 2013.