Romiatge Santa Maria de Quadras - Club ValldauraI és que el dia 30 d'abril, un grup de pares, amb els seus fills, alguns socis del Club, van anar de romiatge a l'ermita de Santa María de Quadras, al municipi d'Isòvol, a la vall de La Cerdanya. Per si algú no ho sap, el mes de maig per als igualadins comença el dia 27 d'abril, festa de Nostra Senyora de Montserrat.

Tal vegada convingui recordar què és un romiatge. El romiatge de maig és una visita a la Mare de Déu feta amb amor filial. En aquest link hi trobareu un interessant article en el qual s'expliquen dades d'interès sobre aquest costum de l'Església.

Romiatge Santa Maria de Quadras - Club ValldauraI aprofitem per animar-vos a no deixar de fer-ne al menys un durant aquest mes de maig, que avui s'ha iniciat.

 

"Una manifestació particular de la maternitat de Maria —deia Joan Pau II a Fàtima— la constitueixen els llocs on Ella es troba amb els homes, les cases on habita; llocs on es nota una particular presència de la Mare. En tots aquests llocs es compleix de manera admirable el singular testament del Senyor crucificat. Allí, l’home és confiat a Maria, allí acudeix amb prestesa a trobar-se amb Ella com amb la pròpia Mare; li obre el seu cor, li parla de tot; la rep en la seva pròpia casa, és a dir, li fa partícip de tots els seus problemes".