Valldaura celebra la Nit de NadalLa passada nit del dia 24 de desembre, i com ja és tradicional, les famílies dels socis i amics del Club Valldaura estaven convidades a participar en la Missa del Gall, a l'oratori del Club. Quan van tocar les dotze, un bon nombre de socis i familiars hi eren a Valldaura, alegres de poder assistir a la Missa solemne, celebrada per Mossèn Argelich, en la que recordem el naixement del nostre Senyor Jesús. Per acabada la cerimònia, vàrem adorar la bonica imatge del Nen.

 

Valldaura celebra la Nit de NadalJa al vestíbul, ens varem felicitar i desitjar-nos mútuament un Bon Nadal i vàrem anar pujant fins a la sala d'estar, en la qual vàrem gaudir de la vista del magnífic pessebre que ocupa una bona part de la sala. Especialment grata va resultar la visita pels que encara no ho havien vist el pessebre, i també pels més petits dels assistents.

 

 

Amb una mica de torró i coca, refrescos i cava, van continuar celebrant aquesta important nit, mentre que continuaven les felicitacions i salutacions.

 

Una estona desprès, van aparèixer les guitarres i els llibrets amb les lletres de les nadales. Era el moment de seure i cantar alegrement tot el repertori. Aquesta es la millor forma de passar del 24 al 25 de desembre: celebrar amb joia la Nit de Nadal.

 

Veure l'àlbum de fotografies