Festa de Nadal 2011 Club ValldauraLa representació de dues obres de teatre, a càrrec dels socis, va estar tot un èxit.

El passat divendres 23 de desembre de 2011, a les sis de la tarda, com estava anunciat, un bon grup de pares i familiars dels socis i amics del Club Valldaura es van donar cita a la pista del Club per celebrar una edició més de la tradicional Festa de Nadal. Aquest any, s'havien anunciat la representació de dues obres de teatre, i l'expectació era gran. La pista estava preparada per l'ocasió una tarima per fer l'escenari, un bonic i alegre decorat, i tota la superfície de la pista plena de cadires, que no van estar suficients per acollir a l'ansiós públic.

 

 

Dos joves del Club dels més majors es van encarregar de la presentació, i van donar entrada, en primer lloc, a la projecció d'un mogut vídeo en el qual van poder veure algunes de les activitats organitzades pel Club Valldaura durant el quart trimestre de 2011. L'inici de la Festa jan prometia.

Festa de Nadal 2011 Club Valldaura - El robo maldito

 

Seguidament, els presentadors van anunciar la primera de les obres de teatre. Es tractava de "El robo maldito", i els seus actors eren els socis de quart, cinquè i sisè de primària i de primer i segon d'ESO. Desprès de superar els naturals nervis inicials, els actors es van fer amb el públic, que no van trigar en participar activament amb les seves risses. Les cares de satisfacció dels espectadors eren dignes d'observar-se. I un llarg aplaudiment per part dels espectadors, va premiar l'esforçat treball d'aquestes futures figures del noble art del teatre.

 

Festa de Nadal 2011 Club Valldaura - Farsa y JusticiaSi amb la primera de les representacions el públic va gaudir, amb la segona, titulada "Farsa y Justicia", la complicitat encara va ser major. En aquesta ocasió, el torn de pujar a les taules de l'escenari corresponia als socis de tercer i quart d'ESO. I, un cop dalt, van pisar la tarima amb una enorme força artística. Senzillament, espectaculars les dotes teatrals dels actors, que van fer fruir als entregats espectadors, que van riure i aplaudir de valent.

 

Des d'aquí volen felicitar tant a tots actors, com a les persones que amb empeny han treballat durant els assajos i altres preparatius de les representacions. Moltes gràcies i enhorabona. La Festa de Nadal 2011 del Club Valldaura ha estat tot un èxit mercès a vosaltres. I els pares us ho agreixen molt.

 

Us deixem aquí el vídeo projectat i les gravacions de les dues representacions, així com l'àlbum de fotografies dels assajos i de la celebració de la Festa.

Fins l'any vinent!Àlbum de fotografies de la Festa de Nadal 2011 del Club Valldaura

Veure l'àlbum de fotografies

 

Clica per veure l'àlbum de fotografies de la Festa de Nadal

 


Vídeo activitats Club Valldaura 4r trimestre 2011

En aquest vídeo pots veure algunes de les activitats realitzades pel Club Valldaura durant el quart trimestre de 2011. El vídeo es va projectar durant la Festa de Nadal celebrada al Club el dia 23 de desembre de 2011

 


"El robo maldito" - Festa Nadal Club Valldaura 2011

Representació de l'obra de teatre anomenada "El robo maldido", a càrrec dels socis de quart, cinquè i sisè de primària, i primer i segon d'ESO del Club Valldaura, que va tenir lloc durant la Festa de Nadal del Club, el dia 23 de desembre de 2011

 


"Farsa y Justicia" - Festa de Nadal Club Valldaura 2011

Representació de l'obra de teatre anomenada "Farsa y justicia", a càrrec dels socis de tercer i quart d'ESO del Club Valldaura, que va tenir lloc durant la Festa de Nadal del Club, el dia 23 de desembre de 2011