Nadal solidari al Club Valldaura

Valldaura a l'Asil del Sant Crist d'Igualada

El passat 19 de desembre de 2010, algunes famílies amigues del Club Valldaura d’Igualada, han volgut compartir amb els ancians del Asil del Sant Crist la alegria del Nadal. Per això el diumenge al matí han anat a cantar unes nadales acompanyades dels seus fills. Fer companyia a la gent gran ha estat un bon motiu per passar una estona tots plegats celebrant l'alegria que suposa el naixement del fill de Déu.


El cor el composaven pares i fills que amb molta il·lusió s’han preparat quatre nadales: “Fum fum fum”, “El noi de la mare”, “El rabadà” i ”La Virgen se está peinando”. Son prou conegudes i per tant han convidat a tots els presents a cantar amb ells.

Nadal solidari al Club ValldauraTambé hi hagut unes interpretacions d’un petit grup de nens i nenes amb la recitació de algun poema de Nadal en català i en anglès.

La actuació ha agradat força, ha aixecat molts aplaudiments i ja tenim el compromís de tornar-hi l’any que ve. Al marxar hem desitjat a tothom que passin: ¡un bon Nadal! i les monges ens han convidat a chupa-chups.

Música, mestre!!!


Veure album de fotografies