"La película de la vida" de José Ramón Ayllón i Octavio Rico El llibre "La película de la vida", de l'Editorial Casals, és la nova obra de José Ramón Ayllón i Octavio Rico sobre l'origen i alguns trets essencials de l'Univers, de la vida i de l'home, per a lectors no especialistes. Adopta dos punts de vista complementaris que s'enriqueixen mútuament: el científic i el filosòfic. El llibre està escrit en un format de preguntes i respostes al voltant de quatre grans temes: "universo, vida, evolución, hombre".

Octavio Rico, Geòleg i Catedràtic d'ensenyament mitjà, és Professor titular de Biologia i Geologia a l'Institut "Joan Mercader" (Igualada) i de Didàctica de les Ciències de la naturalesa a la Facultat d'Educació de la Universitat Internacional de Catalunya (Barcelona).


Ens alegrem d'aquesta nova aportació al món de la difusió cultural d'aquest interessants temes, realitzada per l'Octavio Rico, personal molt coneguda pels socis i els pares del Club Valldaura, ja que participa asiduament en les activitats dels uns i dels altres. I des d'aquí us animen a la lectura d'aquesta nova obra seva.

Octavio Rico

 

 

Notícies relacionades: