Divendres 20 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2013

Un any més, arriba el Nadal. Són festes entranyables i familiars, que a Valldaura ens agrada viure en família. Ja és tradicional en Valldaura l'organització d'activitats que ajudin als nostres socis i amics, i a les seves famílies, a preparar i gaudir d'aquestes importants dates.

 

 

Divendres 20 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2013

Entre aquestes activitats no pot faltar la Festa de Nadal del Club. Els nois porten ja algun temps preparant-la, per tal de que en gaudiu d'una estona agradable i divertida. És, a més a més, una magnífica ocasió de trobada de les famílies i dels socis. Per aquest any, hem volgut mantenir el caire més teatral que ja va tenir la Festa el Nadal passat. Per això, la celebració consistirà en la representació de dos petites obres.

Així, la primera actuació, que anirà a càrrec dels més petits del club (4t, 5è, 6è Pri i 1r i 2n ESO), . consistirà en la representació de l’obra de teatre titulada: "Robin Hood".

 

Divendres 20 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2013 Finalitzada aquesta, hi haurà una segona representació teatral, per part dels socis de 3r i 4t ESO. L’obra que us han preparat porta per títol "Edgardo el pescadero" .

 

I la darrera actuació anirà a càrrec dels majors del Club, els socis de 1r i 2n Batx, que ens entretindran amb un "Drama tabernario".

 

La Festa de Nadal finalitzarà menjant una mica de torrons, moment en el que podrem aprofitar per desitjar-nos un Bon Nadal.

 

Us hi esperem a tots!

Descarregar la carta d'invitació a la Festa de Nadal Club Valldaura 2013

 

Festa de Nadal 2013 Club Valldaura

Divendre, 20 de desembre de 2013

Horari:
  • 18:00 h: “Robin Hood”. (4t, 5è, 6è Pri i 1r i 2n ESO)
  • 18:20 h: “Edgardo el pescadero” (3r i 4t ESO)
  • 18:40 h: “Drama tabernario” (1r i 2n Batx)
  • 19:00 h: Berenar