Activitats familiarsAl calendari de Valldaura, ocupen un lloc destacat les activitats per a les famílies. Són ocasions de convivència entres totes les famílies del Club. Algunes s'han convertit ja en tradició. Aquestes són algunes d'elles.

 

 

Al inici de la tardor, les famílies de Valldaura són convocades a la realització d'una activitat molt esperada: es tracta de la Boletada. Consisteix, naturalment, en anar tots junts a la montanya a recollir bolets. I, naturalment, desprès es tracta de fer una degustació d'ells.Altra activitat amb molt d'èxit és l'excursió al tram Valldaura del Pas del Pirineus, un itinerari que va des d'Oliana (Lleida) fins a Andorra, passant per Pallerols de Rialb, seguint antics camins de muntanya. Aquest camí el va fer Sant Josepmaria a la tardor de 1937. El Club Valldaura ha col·laborat activament en l'adequació d'un tram d'aquest camí, amb la col·locació de ponts per trevessar el riu Arabell, i ja és tradicional fer aquest tram del camí. Alguns socis han participat aquest estiu en unes col·lónies per a la reconstrucció de la Rectoria de Pallerols.

L'excursió del dia 26 d'octubre de 2008 té la seva pròpia crònica a la web de l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.

La Festa de Nadal és un altre de les fites destacades a la vida familiar del Club Valldaura. Els socis preparen amb molta il·lusió una petita festa, plena de sorpreses, pels pares, que gaudeixen de debó amb les actuacions dels seus fills. Una mica de torró i cava permeten compartir una estona de grata convivència entre les famílies, que aprofiten l'ocassió per desitjar-se mútuament un Bon Nadal

Activitats familiarsL'excursió de Collbató a Montserrat, és també una cita anotada per tradició a les agendes de les famílies del Club Valldaura, pels vols de cap d'any.

Al llarg del curs, són vàries les xerrades, col·loquis, conferències i cine-forums que s'organitzen pels pares del Club. Són una ocasió magnífica de tractar temes formatius i actuals d'interès, que ajuden als pares en les tasques educatives dels els socis de Valldaura, el seus fills. Aquestes activitats també serveixen de formació personal.

Totes aquestes activitats són obertes a les famílies del socis, i també als familiars i amics.