"II Aplec de sant Josepmaria" al Principat d'Andorra (29/06/2013) - Club ValldauraEl Club Valldaura té una llarga i estreta relació amb l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra. Aquesta Associació, conjuntament amb el Comú de Sant Julià de Lòria i el Bisbat d'Urgell, organitza el II Aplec de sant Josepmaria, que tindrà lloc el dissabte 29 de juny, en els camps de la Borda del Gastó, de Sant Julià de Lòria. I des de Valldaura us animen a participar i gaudir del mateix.

Amb aquest Aplec, es commemora la festa de sant Josepmaria, que es celebra el dia 26 de juny, i s'inicien les celebracions del 76 Aniversari del pas de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer per Andorra, del 2 al 10 de desembre de 1937.

 

"II Aplec de sant Josepmaria" al Principat d'Andorra (29/06/2013) - Club Valldaura

Els actes que ha anunciat l'Associació de l'Aplec són els següents:

  • A les 12:30, celebració de l'Eucaristia recordant la festa del sant que és el dia 26 de juny. La missa serà als prats del Gastó, prop del Mas d'Alins.
  • les 13:30, acabada la celebració de l'Eucaristia, inauguració i benedicció de una capella de la Mare de Déu de Canòlich, que s'ha construït recentment a la cruïlla de els camins del Mas d'Alins amb el de Canòlich, prop de la Borda del Gastó.
  • A les 14:00, dinar, que es farà a l'aire lliure del que cadascú porti. Prop de la Borda del Gastó hi haurà-convenientment senyalitzats-focs per poder cuinar.
  • A les 16:00, hi haurà una exhibició de vol d'estels, entre els assistents. Animeu molta gent a que portin estels per fer volar.

 

"II Aplec de sant Josepmaria" al Principat d'Andorra (29/06/2013) - Club ValldauraTambé hi ha un pla per a caminants, amb tres variants:

  • Un grup de joves vindrà caminant des de la Collada de la Torre
  • Un altre grup vindrà caminant des Argolell
  • Altres arribaran-en cotxe oa peu-des de Sant Julià de Lòria

Tots confluiran, cap a les 12 del migdia, en uns camps molt a prop de la Borda del Gastó, en el camí del Mas d'Alins. Hi haurà senyals per arribar fàcilment.

 

Més informació