Valldaura celebra amb joia l'aniversari del traspàs del venerable don Alvaro del PortilloEl passat dissabte, 23 de març, es complia el 19è aniversari del traspàs del venerable Monsenyor Álvaro del Portillo, primer successor de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer al capdavant de l’Opus Dei. Amb motiu d'aquest aniversari, a les onze del matí, va tenir lloc una Concelebració Eucarística, a la Parròquia de la Sagrada Família d'Igualada. La cerimònia va estar presidida pel mossèn Lluís Tusquellea, director espiritual de l'Opus Dei a Catalunya, i el rector de la Parròquia, mossèn Josep Mª Mas.

 

Durant l'homilia, mossèn Lluís, a més a més de comentar les lectures del dia, va glossar la figura de Mons. Álvaro del Portillo, a qui el Sant Pare Benet XVI va declar venerable el dia 28 de juny de 2012, aprovant el decret de virtuts heroiques. També va explicar alguna anècdota personal, ja que va tenir la sort de conèixer a Monsenyor durant el temps en que va viure a Roma.

 

 

Valldaura amb joia celebra l'aniversari del traspàs de don Alvaro del PortilloTota la celebració va estar acompanyada pel conjunt instrumental i vocal “Brevis et Solemnis”, sota la direcció del Josep Miquel Mindán Seuba, aportant solemnitat i joia a la mateixa.

 

Van estar un bon nombre de persones les que van participar en la celebració, en record de la persona d'aquesta figura clau a l'historia de l'Obra, que el 28 de novembre del 1982, en erigir l'Obra com a prelatura personal, va estar nomenat prelat de l’Opus Dei pel Sant Pare Joan Pau II, i que el 6 de gener de 1991 el va consagrar bisbe.