Nit de Nadal, nit d'alegria al Club Valldaura El Club Valldaura no ha faltat aquest any a la seva particular cita amb l'alegria de la Nit de Nadal. Així, la passada nit del dia 24 de desembre, i com ja és tradicional, les famílies dels socis i amics del Club Valldaura estaven convidades a participar en la Missa del Gall, a l'oratori del Club. Als vols de les dotze, ja hi eren al Club Valldaura els socis i familiars que havien decidit participar, amb joia, de la Missa solemne en commemoració del naixement del nostre Senyor Jesús. També van participar en la cerimònia de l'adoració de la imatge del Nen, tot cantant Nadales.

 

 

Nit de Nadal, nit d'alegria al Club ValldauraDesprés de les felicitacions i de l'intercanvi dels desitjos d'un Bon Nadal, els presents van pujar a la sala d'estar, on estava , en la qual vàrem gaudir de la vista del magnífic pessebre que ocupa una bona part de la sala, on hi havia preparat una mica de torró i coca, refrescos i cava.

 

Com era d'esperar, tothom va exalçar l'impressionant pessebre del Club, que ocupava un lloc destacat de la sala d'estar.

 

Tampoc podien faltar a la seva cita, les guitarres i els llibrets amb les lletres de les Nadales. Amb els presents asseguts, van cantar alegrement tot el repertori.

 

Un any més, van gaudir de la millor forma de passar aquesta Nit de Nadal, nit d'alegria.

 

Àlbum de fotografies

{pgcooliris id=153|width=530|height=300}