Anem a cantar Nadales a l'Asil! (23/12/2012) - Club Valldaura

Anar a cantar Nadales a l'Asil del Sant Crist d'Igualada, és ja una tradició entre les activitats familiars del Club Valldaura. I aquest Nadal no serà l'excepció. Tornarem a portar la joia del naixement del Nen Jesus als avis d'aquesta antiga residència d'avis igualadina. La cita és pel proper diumenge 23 de desembre de 2012.

 

 

L'horari que os proposen, i que està pensat per a tota la família, és el següent:

  • 9:30: Santa Missa a la Parròquia de la Sagrada Família.
  • 10:30 Esmorzar al Club Valldaura.
  • 10:45 Assaig de Nadales al Club.
  • 12:00 Cantada de Nadales a l'Asil.

Esperem contar amb vosaltres. Per coordinar l'esmorzar, podeu confirmar la vostre assistència, si encara no ho heu fet, i el menjar que portareu a fi de que tot quadri i ningú es quedi amb gana. Escriviu un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Us deixem aquí unes paraules del Sant Pare, Benet XVI sobre la ja propera celebració del Nadal: "Aneu preparant el Naixement!"

 

Anem a cantar Nadales a l'Asil! (23/12/2012) - Club ValldauraEl Sant Pare ha animat en el seu missatge de diumenge 16 de desembre de 2012, a continuar la tradició del Betlem a les llars. En espanyol, el Sant Pare ha convidat a representar el naixement de Crist amb "expectació i tendresa".

"Proper ja el Nadal, la litúrgia repeteix aquest diumenge les paraules de l'Apòstol Pau:« Gaudete », viviu contents. El Senyor és a prop".


"És una alegria que omple el cor dels qui, fins i tot en les dificultats, saben que Déu ve a prendre'ns de la seva mà, per no abandonar-mai"
.

"Aneu preparant el Naixement en les vostres llars amb l'expectació i tendresa amb què Maria esperava acollir la vinguda al món del Salvador de tots els homes. Que ella us acompanyi i us animi especialment en aquests dies".


Notícies relacionades: