El nou curs ja ha començat a Valldaura Amb el curs escolar ja en marxa, el nou curs al Club Valldaura també ha començat. Efectivament, el dimarts 18 de setembre es van iniciar les activitats ordinàries. I dissabte 22 de setembre va tenir lloc la Festa d'inici de curs. Amb assistència d'un bon nombre de socis, i de les seves famílies, l'acte es va desenvolupar en un ambient informal i familiar. Desprès de la presentació de l'acte, a càrrec del director i pare del Club, Edu N. Es va projectar un vídeo amb un recull de fotografies d'algunes de les activitats organitzades per Valldaura durant el curs 2011-2012. Algunes de les imatges van arrancar somriures de grans i petits.

Seguidament, el Ricard B, nou director del club del nivells de 3r i 4r d'ESO i Batxillerat, va presentar els objectius formatius del Club per aquest curs, fent especial referència al pla de formació. Va explicar que els objectius mensuals es publicaran a la web del Club (www.valldaura.org), ja que es considera molt important unificar els objectius formatius a casa dels socis i a Valldaura. I que la millor forma de fer-ho és amb el foment de la preceptuació, facilitant els noms de les persones que, per nivells, s'encarregaran aquest curs de la preceptuació dels socis.

 

El nou curs ja ha començat a Valldaura A continuació va continuar la presentació l'Edu N., explicant la proposta d'activitats que ofereix aquest curs el Club Valldaura, tant pels petits (de quart de primària a segons d'ESO), com pels grans (de tercer d'ESO a segon de batxillerat).

 

Dels nivells dels petits, va comentar que es mantenen les bàsicament les activitats de cursos anteriors, com ara l'estudi dirigit, el tennis, l'art, la informàtica, el multiesport i l'esport dels divendres. La principal novetat va dir que era que l'estudi de dilluns, es traslladava a divendres, per deixar més lliure d'estudi i deures els caps de setmana.

 

Pel que fa als nivells dels més grans, explicà que a més a més de l'activitat central i més important, l'estudi dirigit, també hi haurà tennis, música i els entrenaments de divendres. I que dilluns les socis i amics que ho desitgen, ajudaran en alguna parròquia donant catequesis.

 

El nou curs ja ha començat a ValldauraTambé, l'Edu va fer un repàs per les dates proposades per a les activitats familiars que es faran durant el curs: la boletada, el 28 d'octubre; la festa de Nadal, el 15 de desembre; la ja tradicional cantada de nadales a l'Asil, el 23 de desembre; la Missa del Gall, el 24 de desembre; l'arrossada familiar, el 10 de març; les convivències de Setmana Santa; el romiatge familiar, l'1 de maig; el sopar de fi de curs (el 8 de juny), i la Missa de sant Josepmaria, el 26 de juny.

 

En relació a nens de primer a tercer de primària, l'anomenat PreValldaura, explicà que la idea és que organitzar cada mes una aventura, un dissabte a la tarda, amb l'acompanyament i participació dels pares.

 

Finalment, va animar als socis i a les seves famílies a visitar amb freqüència la web del Club, on es pengen de forma regular la informació dels plans, les cròniques d'aquests i fotografies.

 

Per acabar la Festa, els assistents es van dirigir cap a la sala d'estudi, convertida en improvisat menjador, per compartir el berenar que havien portat les famílies. Aquesta estona va ser ocasió per saludar als preceptors del Club i a la resta de les famílies presents.

 

Desprès de la Festa d'inici, ja es pot dir que el nou curs ja ja començat a Valldaura!!.

 

Notícies relacionades