Cantada de Nadales de Valldaura a l'Asil Sant Crist IgualadaJa arriba el Nadal. I a Valldaura volem portar aquesta Bona Nova a tots els racons. Per això, fa uns anys varem decidir anar a portar aquesta joia als avis que vivien a l'Asil del Sant Crist d'Igualada. Anem a visitar-les i cantem Nadales amb ells.

 

Aquest any 2011, el dia programat era diumenge 18 de desembre. A primera hora, vam assistir a la Santa Missa, i desprès d'agafar forces amb l'esmorzar al Club, vam començar a escalfar la veu assetjant. Érem un bon nombre de persones, una cinquantena, entre grans i petits. Encara que no era la idea, vam haver de baixar a la pista a fer l'assaig. Contàvem amb uns quantes persones hàbils amb una guitarra a la mà, la qual cosa fa facilitar, i molt, agafar de seguida el ritme i l'harmonia. Tothom tenia ganes d'anar ja a l'Asil, encara que vam insistir en els assaigs, per tal d'acabar de conjuntar el nombrós cor.

 

Cantada de Nadales de Valldaura a l'Asil Sant Crist IgualadaArribada l'hora, ens vàrem desplaçar fins al carrer Milà i Fontanals. Desprès d'aparcar els cotxes, i fer un reagrupament general a l'entrada de l'Asil, van iniciar la visita. Varem visitar les diverses sales d'estar del centre, en les quals saludàvem als avis, i cantàvem amb els ells les Nadales que havíem assajat. Les seves cares i expressions de felicitats i agraïment eren la prova de que el nostre objectiu estava aconseguit: havíem portar, amb la nostra visita i les nostres Nadales, una mica de l'alegria del Nadal: Jesús és nat.

 

Finalitzada la visita, i molt contens per haver pogut compartir la nostra joia amb els avis de l'Asil, ens vàrem fer la fotografia del grup, i ens vam dir uns als altres: l'any que vinent, tornem a cantar Nadales i a portar la Bona Nova!

 

Bon Nadal!!

 

Veure l'àlbum de fotografies