Cantada de Nadales a l'AsilA Valldaura ja és una tradició les Cantades de Nadales a l'Asil del Sant Crist d'Igualada, i aquest any continuarem amb una nova edició. Serà el proper diumenge 18 de desembre de 2011.

El pla que os proposen, i que està pensat per a tota la família, és el següent:

  • 9:30: Santa Missa a la Parròquia de la Sagrada Família.
  • 10:30 Esmorzar al Club Valldaura.
  • 10:45 Assaig de Nadales al Club.
  • 12:00 Cantada de Nadales a l'Asil.

 

Volem portar als avis que viuen a l'Asil , amb la nostra visita i els nostres cants, una mica de l'alegria del Nadal que s'apropa. Cal recordar ara El missatge de Betlem, que explica l'Adelaida Fernández Reyero en el seu article d'Idees d'Ara d'aquest mes de desembre: “El Nadal no és la festa d'un dia, és la festa de tots els dies de l'any. Cada vegada que en un altre descobrim a Crist, quan perdonem, quan lluitem per la justícia, sempre que compartim alguna cosa, que fem somriure al que pateix, quan estrenyem una mà amb afecte, sempre que escoltem al proïsme amb comprensió i treballem per la resta ... neix Jesús, és Nadal”.

Vine amb nosaltres a compartir amb aquestes persones grans, i que a vegades estan soles, la teva alegria i les teves ganes de viure. Porta la teva família i els hi farem arribar la bona nova: neix Jesús, és Nadal.