El Club Valldaura a la fase territorial de futbol sala a CornellàI és que són solament quatre els equips de tota la província de Barcelona els que poden gaudir del fet de classificar-se per les semifinals. I això és el que ha fet l'equip de futbol sala juvenil del Club Valldaura, que aquest any novament ha jugat la fase territorial.

La jornada estava prevista que avui, dissabte 12 de maig de 2012, al Pavelló de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat. A les nou es jugava la primera semifinal, entre els equips de l'AEE Mercè Rodoreda i de l'AEE Montserrat Miró.


I a les deu era el torn del Club Valldaura que jugava la segona semifinal amb l'equip de Congrés, de Barcelona. Abans de l'inici del partit, els organitzadors havien preparat una acció de sensibilització sobre l'esportivitat a les competicions en l'esport en edat escolar, que pel que vàrem veure al partit de la primera semifinal és molt necessària.

El Club Valldaura a la fase territorial de futbol sala a CornellàDes del primer moment, l'equip de Congrés ha portat la iniciativa, tant en el joc com en el marcador. Val a dir que en aquests moments els pals van estar els seus aliats, amb tres llançaments de Valldaura que han anat a la fusta. El primer temps va acabar amb un 2-1 a favor de Congrés.

La segona part del partit ha estat molt ràpida i vibrant, amb molts gols en totes dues porteries. Valldaura va aconseguir l'empat a 6 gols, però Congrés es posà novament per davant 9-6.

Amb porter-jugador, quedaven únicament dos minuts, i el marcador era 9-7. I en un minuts, els jugadors de Valldaura han aconseguit el que semblava impossible: forçar la pròrroga, amb un gol en el darrer segon de partit, ja que la pilota he entrat justament sobre el so de la forta botzina.

El Club Valldaura a la fase territorial de futbol sala a CornellàPer conèixer el guanyador del partit s'havia de jugar la pròrroga, en dos temps de cinc minuts cadascun. Novament, Congrés es va avançar 10-9, i encara que Valldaura va empatar novament, els dos darrers gols de Congrés van fer d'aquest equip just guanyador del partit per 12-10.

22 gols i un partit vibrant, emocionant i molt disputat fins a l'acabament, amb un Valldaura que en cap moment a baixar els braços encara que sempre anés a remolc en el marcador.

Des del lloc web del Club Valldaura volem felicitar a l'equip de Congrés, i esperem que hagin tingut sort en el partit de la final.

També felicitem als nostres jugadors per l'actitud mostrada durant tota la temporada, i agraïm la tasca realitzada per l'entrenador, en Toni C, i el delegat, en Jordi O.

 

Enhorabona a tots. I recordeu que arribar a la fase territorial ja és tot un èxit!

Àlbum de fotografies

{pgcooliris id=117|width=530|height=300}