El Club Valldaura guanya la fase del sector de Futbol Sala a SallentFS Revolution 5 - Club Valldaura 6

Desprès de la brillant trajectòria durant tota la lliga regular dels jocs escolars del Consell Esportiu de l'Anoia, en la qual tots els partits han estat victòries, l'equip de futbol sala del Club Valldaura tenia aquest passat dissabte 5 de maig de 2012, la cita amb la fase del sector, que es va celebrar a Sallent. Fins a les hores, els 17 partits jugats havien estat 17 victòries, amb 145 gols a favor i únicament 15 gols en contra. Arribava, doncs, l'hora de la veritat.


I va arribar amb una mica de sort, ja que el rival de semifinals de Valldaura, l'equip guanyador de la lliga de la comarca del Bages, finalment no es va inscriure per disputar la fase del sector, la qual cosa significava que l'equip de Valldaura es classificava directament per la final.

 

El Club Valldaura guanya la fase del sector de Futbol Sala a SallentEl rival de la final sortiria del partit de semifinals que van disputar el campió de l'Alt Penedès, el FS Revolution, i el campió del Garraf, l'AEE INS Manel Cabanyes. La victòria va caure del costat del FS Revolution. Valldaura ja tenia rival per la final.

Desprès dels primers minuts, durant els quals tots dos equips van manifestar que els nervis tenallats els seus jugadors, el partit es va jugar de poder a poder. I FS Revolution va aconseguir una primera avantatja qua es va ficar 2-1 al marcador. El Club Valldaura va haver de remuntar el partit, passant a dominar el marcador amb un 2-4, i desprès amb un 3-5. Amb aquest marcador, FS Revolution va decidir jugar-se el partit a la carta de jugar sense porter, i a punt va estat d'aconseguir el seu propòsit, encara que Valldaura es va imposar finalment per un ajustat i just marcador de 5-6.

Tots els jugadors de l'equip van tenir una meritòria actuació, i els gols del Club Valldaura els van fer el Josep M (2), el Lluís V (1), el Miguel V (2) i el Jordi C (1).

La victòria en aquesta fase del sector, atorga un lloc a la fase territorial de Barcelona, que encara no té anunciada la seva data de celebració.

Des d'aquí volem felicitar tant a l'equip com al cos tècnic de l'equip de Futbol Sala Club Valldaura per aquesta important victòria.

 

Enhorabona a tots!!

Àlbum de fotografies

{pgcooliris id=116|width=530|height=300}