La gran batalla - Valldaura 5 - Monalco B 0 (9/02/2013)És la millor definició per un partit de futbol sala. En primer lloc, cal destacar la brillant actuació del Josep Morera i del Josep Casanellas, jugadors que han assenyalat i han obert el camí de la victòria.

A la primera part hi ha hagut un gran domini del Valldaura amb un gran joc interior del Josep Casanellas, Rubén Bonsfills i Josep Morera. Destacar el coratge de Josep Casanellas enver un contrincant dur i brut. També cal recordar el nou fitxatge hivernal, Dani Bonsfills que ha rendit a un bon nivell! Per fi recuperem a un home que pot ser clau.

La segona part ha estat la GUERRA!! Tot i la constant superioritat dels locals hem viscut moments de màxima tensió. Dani Díaz, ha fet un molt bon partit, molt segur al darrere i creatiu al davant. Cansat de rebre faltes al final ha pogut aguantar més; i, amb tota la raó, ha parlat amb fermesa amb l'àrbitre i el rival. En aquest moment ens han declarat la guerra. Sort en tenim d'el Kimi Salomon “guardaespatlles de l‘equip”, que s'ha encarregat de posar al seu lloc als rivals.

 

En Kimi, que ha fet un partit excel·lent, ens ha donat tant la força de voluntat com la seguretat de que tornaríem vius i sans sense cap ferida a casa. Per tot això; mil gràcies Kimi!!!

 

Una altra “sobada” d'el Jordi Garcia i de l'Albert González. El Martí, amb l'excusa del fred, ha preferit quedar-se a casa. És que a les 9 fa una ‘rasca’...

No ens hem d'oblidar de la gran actuació de l'Albert Macià que ha estat atent en totes les accions del joc, deixant de nou la porteria a zero.

Agrair al Míster l'esmorzar de després del partit! Donar les gràcies al president Lalo i al Jordi Oliva que han fet d'allò més bé la seva funció de taxistes.

La gran batalla - Valldaura 5 - Monalco B 0 (9/02/2013)