Victòria treballada - Escola Anoia 1 - Valldaura 5 (15/12/2012)L'equip va començar una mica adormit, de la mateixa manera que va venir l'staff tècnic (en Joan Casanovas i en Jordi Oliva). Un sopar amb els col·legues de la promoció els va passar factura. Tot i així, van estar al peu del canó.

 

El Valldaura es va mostrar feble durant el primer quart d'hora. Espessos com la xocolata. Mica en mica van escalfar motors i en Josep Morera va obrir la llauna amb un bon gol.

 

 

L'Escola Anoia no es va deixar arraconar i va lluitar de valent fins que en Josep Casanellas va fer un segon gol d'un xut fort i sec enganxat al pal. N'Albert G, tremola, que et treuran el pichichi! Tot i així, va estar fort i polivalent. Pocs minuts després, en Josep Casanellas va tornar a xutar ras, i no molt fort cap a la porteria local. Era una passada? Pensem que si i que un Martí molt pícar, va fer veure que tocava la pilota però la va deixar passar en l'últim instant, enganyant al porter i arribant fins al fons de la xarxa. A més a més va fer un altre gol per estar on toca, “as usual”.

 

En Jordi García va estar lluitant com un lleó i amb alguna pica baralla amb l'Agustí. Des del principi se les varen tenir. Jordi va tenir almenys dos gols però la manca de sort no van permetre que pugessin al marcador.

 

Victòria treballada - Escola Anoia 1 - Valldaura 5 (15/12/2012)

Fotografies del partit

{pgcooliris id=148|width=530|height=300}