Celebració Eucarística en l'aniversari del traspàs de Mons Álvaro del Portillo (22/03/2014)  - Club ValldauraEl proper dissabte, 22 de març, es compleix el 20è aniversari del traspàs de Monsenyor Álvaro del Portillo, primer successor de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer al capdavant de l’Opus Dei.

Amb motiu d'aquest aniversari, tindrà lloc una Clebració Eucarística, a la Parròquia de la Sagrada Família d'Igualada, el dia 23 de març de 2014, a les 11 del matí.

Des del Club Valldaura us animen a assistir a la celebració, en record de la persona d'aquesta figura clau a l'història de l'Obra.

El 28 de novembre del 1982, en erigir l'Obra com a prelatura personal, el sant pare Joan Pau II el va nomenar prelat de l’Opus Dei; i el 6 de gener de 1991 el va consagrar bisbe. El Sant Pare Benet XVI va autoritzar el 28 de juny de 2012 el decret de virtuts heroiques, declarant venerable a Mons. Álvaro del Portillo.

Després del miracle aprovat pel papa Francesc, i publicat amb el Decret de la Congregació de les Causes dels Sants del 5 de juliol de 2013, la Santa Seu ha comunicat amb data del 21 de gener que el Sant Pare -acollint la petició dirigida pel prelat de l'Opus Dei, Mons. Xavier Echevarría- ha establert que monsenyor Álvaro del Portillo sigui beatificat a Madrid, la seva ciutat natal, el dissabte 27 de setembre de 2014.

 

Concelebració Eucarística en l'aniversari del traspàs de Monsenyor Àlvaro del Portillo (23/03/2013) - Club Valldaura

Notícies relacionades:

Enllaços d'interès: