Activitats de manualitatsLes habilitats manuals tenen una importància significativa en el procés maduratiu dels nois. Per això, a Valldaura tenim una activitat adreçada a fomentar aquestes habilitats, les manualitats, dirigida per un professional amb coneixements i imaginació per plantejar veritables obres d'art. Si us passegeu pel club els dies d'aquesta activitat, us trobareu un bon grup de gent enfeinada amb treballs manuals de gran qualitat artística. Sembla mentida que siguin els mateixos "destralers" que a la pista rebenten la pilota a cops de peu, però la veritat és que tenen una sensibilitat amagada que apareix en comptades ocasions, i una d'elles és durant la classe de manualitats.

Algunes de les peces realitzades podrien ser exposades en sales d'art de qualsevol racó del món (sense exagerar...). Però encara preferim que se les guardi cadascú, per evitar rebentar el mercat de les peces d'art.

Segur que ben aviat alguns noms dels nostres socis seran reconeguts com els grans artistes del segle XXI... i si no, temps al temps.

Activitats de manualitats