El Romiatge ciclista Barcelona-Torreciudad arriba a la sisena edició (17/05/2014) - Club ValldauraEl dissabte 17 de maig de 2014, el Romiatge ciclista Barcelona-Torreciudad, arriba a la seva sisena edició. Aquest ja clàssic romiatge ciclista, recorrerà els 180 km que separen Igualada del Santuari de Torreciudad, i amb un desnivell de 1.700 metres, en aproximadament 8 hores.

 

Per recuperar forces, els ciclistes i els acompanyants faran una arrossada plegats. I per finalitzar la diada, participaran en una Missa al Santuari.

 

Com en l'edició de l'any passat, 2013, alguns dels ciclistes tornaran en bicicleta el dia següent, per una altra ruta. La ruta de la tornada serà de 215 km i 3.200 metres de desnivell, en una autèntica etapa de montanya.

 

Aquest romiatge ciclista està organitzat i compte amb la participació de pares del Club Valldaura.

 

Des d'aquí desitgem tota la sort aquest grup de valents. Hi trobareu tots els detalls al bloc (http://barcelonatorreciudad.blogspot.com.es/) d'aquesta bonica iniciativa.

Activitates esportives pera a paresEl Club Valladaura vol facilitar també la pràctica esportiva dels pares del socis, organitzant activitats d'esport, tant de pares com el pares amb els fills.

 

Sortida BTT pares i fills (09/02/2014) - Club ValldauraAquest diumenge dia 9 tenim previst reempendre les sortides ciclistes amb els nens. Sortirem a les 11h del Club Valldaura. Seran 2 horetes de passeig per la muntanya.

 

Us esperem a tots !!!

 

Dades d'interès

  • Sortida: 11:00 hores a Valldaura
  • Tornada: 13:00 hores al Club

El grup BTT de Valldaura surt novament i amb força (10/11/2013)I és que el passat diumenge, 11 de novembre, estava convocada la segona sortida en bicicleta de muntanya de pares i fills. I a les 11 del matí la porta de Valldaura es trobava plena de petits i grans ciclistes preparats per prendre la sortida.

La ruta que s'havia preparat per l'ocasió, era una clàssica de la Conca d'Ódena. Novament es tractava de fer una ruta apte per tots els nivells. El seu recorregut era d'uns 17 km,amb un desnivell d'uns 234 metres.

Diumenge, segona sortida en BTT pares i fills (10/11/2013)  - Club ValldauraTal i com us vàrem anunciar fa un mes, l'anunciada activitat de sortides en bicicleta de muntanya de pares i fills, ja ha començat. Ara us anunciem la segona d'aquestes sortides, que tindrà lloc el proper diumenge dia 10 de novembre.

 

Per aquesta ocasió, la ruta que us proposem és també una clàssica de la Conco d'Ódena. La sortida serà des del Club Valldaura, a les 11 del matí. La proposta en aquesta ocasió és la de fer una volteta apte per tots els nivells. El recorregut és d'un 17 km i el desnivell de 234 metres. Recordeu que l'activitat esta pensada per nens de 3er a 6e EPRI i els seus pares. I si convé es faran dos grups.

El Pre-Club Valldaura, ja pedalejaI es que l'anunciada activitat de sortides en bicicleta de muntanya de pares i fills, ja ha començat. Va estar el dia 7 d'octubre, diumenge, el dia triat per un grup de pares per sortir amb els seus fills en BTT. El “pelotón” el van formar un bon nombre de ciclistes: 13, entre els 5 majors i els 8 petits que van prendre part en aquesta primera sortida.

V Romiatge ciclista Barcelona-Torreciudad 2013 - Club Valldaura

Dies endarrere, us informaven de la Cinquena edició del Romiatge ciclista Barcelona-Torreciudad 2013, previst pel dia 27 d'abril. Finalment, degut a les condicions meteorològiques d'aquell dia, que van estar molt dolentes, els organitzadors van decidit aplaçar el romiatge ciclista d'enguany.

 

Ara, al bloc del Romiatge, anuncien que, a la vista que la previsió del temps és bona, han convocat pel dissabte 4 de maig, el segon intent del romiatge ciclista. Indiquen que dels que ho van intentar la setmana passada, la majoria repetiran, i conviden als que no van poder assistir al primer intent.

Des del web de Valldaura, desitgem mota sort als valents ciclistes que volen completa els 180 kms de l'anada i els 210 kms de la tornada.

Tota la informació al bloc del Romiatge: http://barcelonatorreciudad.blogspot.com.es/)

V Romiatge ciclista Barcelona-Torreciudad 2013 - Club ValldauraQuan una iniciativa d'aquest tipus arriba a la cinquena edició, es pot afirmar amb rotunditat que és ja tot un clàssic. I això és el que diem del Romiatge ciclista Barcelona-Torreciudad, organitzat i amb la participació de pares del Club Valldaura.

 

El dia “D” d'aquesta edició del romiatge ciclista és el dissabte 27 d'abril de 2013, festa de la Mare de Déu de Montserrat, en el qual recorreran els 200 quilòmetres que separen Igualada del Santuari de Torreciudad. Una de les novetats d'aquest any és que un bon grup de ciclistes tornaran el dia següent, per una altra ruta. De ben segur que serà tota una aventura.

 

Des d'aquí desitgem tota la sort aquest grup de valents. Hi trobareu tots els detalls al bloc (http://barcelonatorreciudad.blogspot.com.es/) d'aquesta bonica iniciativa.

Romiatge ciclista Barcelona-TorreciudadUn any més, i aquesta ja és la quarta edició, pares del Club Valldaura organitzen un romiatge ciclista des de Barcelona a Torreciudad. Enguany, la data triada per fer els 250 km del recorregut és el proper dissabte, 19 de maig de 2012. Hi trobareu tots els detalls al bloc d'aquesta bonica iniciativa.