Cine Fòrum “La extraña vida de Timothy Green” (25/01/2014) - Club ValldauraSi algun substrat tenia la pel·lícula programada pel cinefòrum de pares del dissabte 25 de gener de 2014, “La extraña vida de Timothy Green” era precisament que el seu protagonista era realment un nen diferent. Amb una perspectiva atrevida, l'autor del film ens presenta una situació realment sortida d'un conte, que dona peu a tractar un bon conjunt de aspecte interessants, molts dels quals van estar objecte de debat durant el col·loqui posterior al visionat de la cinta.

 

 

Cine Fòrum “La extraña vida de Timothy Green” (25/01/2014) - Club ValldauraEl debat, moderat pel Martin Rodríguez Sol, va deixar sobre la taula diferents opinions sobre el contingut de la pel·lícula, que va agradar, i molt, als assistents. Us deixarem aquí algunes d'elles. La primera, que la vida mateixa és un do, que s'ha d'aprofitar. I també que la importància de l'amor dels pares pels fills, ja que han d'aprendre a educar bé, acceptant les limitacions dels nens, cedint a vegades, deixant l'espai necessari perquè els fills puguin créixer lliurement i comprenguin correctament l'afecte dels seus pares. Que cal aprofitar les pròpies qualitats per fer feliços els altres. La importància de saber valorar i apreciar el que fa diferents a les persones, per estimar-les tal qual són. La importància de que el pare i la mare participin conjunta i activament en la resolució de les incidències de la vida familiar. La necessitat de compartir en família el bons moments i els moments no tant bons. O la confiança com base de les relacions familiars.

 

Cine Fòrum “La extraña vida de Timothy Green” (25/01/2014) - Club ValldauraL'ambient de la nit va estar, com és habitual a Valldaura, entranyable i familiar. Durant el visionat de la pel·lícula, vam fer una pausa per sopar el que cada família havia dut. La nota destacable en aquest aspecte va estar la fideuà amb la que Edu N ens va sorprendre, molt gratament.

 

Ara toca esperar la propera activitat familiar a Valldaura, en la qual, ja des d'aquí, us conviden a participar.

 

 

Notícies relacionades