<<  Novembre 2019  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Butlletí electrònic Valldaura

Subscriu't!
Política de protecció de dades

Amb el patrocini de

Universidad Internacional de la Rioja

Què és Valldaura

Què és Valldaura?

Terrassa del Club ValldauraValldaura ofereix a les famílies un lloc on els fills puguin realitzar, juntament amb els seus amics, un conjunt d'activitats extraescolars, que els ajudin a transformar les estones d'oci en una alegre i intensa educació. Estudi dirigit, idiomes, cultura, esport, ciències i noves tecnologies, aficions...Una continuïtat per a la formació que reben els fills a la família i al col·legi.

No es res més que això: que els nois arribin a casa, després d'una tarda a Valldaura, contents, una mica millors i amb els deures ben fets. Que aprenguin a treballar bé, adquirint hàbits.

Tant els pares com el fills poden participar d'activitats de formació cristiana. Aquesta formació espiritual està encomanada a la Prelatura del Opus Dei.

Pensant en les famílies

Valldaura és una iniciativa dels pares i les mares: és lògic que hi hagi també activitats per a ells: una reunió de pares d'un curs determinat per tractar aspectes educatius propis d'aquella edat, un recés per a pares, xerrades, conferències, videofòrums... Totes aquestes activitats s'anuncien amb temps i els pares en reben informació a través de carta.

 

Objectius educatius

Valldaura és un centre educatiu d’activitats extraescolars i del lleure. Com a centre educatiu té uns objectius precisos concretats en el projecte educatiu de Valldaura. El que es pretén és:

 • Ajudar els pares a desenvolupar en els seus fills valors i hàbits com: laboriositat, lleialtat, fortalesa, optimisme, sinceritat, amistat, solidaritat, ordre, alegria, generositat.

 • Col·laborar amb els pares en la formació cristiana del fills, ensenyant-los a tractar Déu com a Pare, i a formar-se una recta consciència moral.

Terrassa del Club ValldauraProjecte educatiu del Club
 • L’estudi, tant pel que fa al mètode com als hàbits de treball i les virtuts que l’envolten: laboriositat, ordre...

 • La solidaritat, concretada en diverses activitats assistencials, d’ajuda als més necessitats.

 • La formació cristiana, integrada a la vida ordinària i viscuda de manera pràctica i personal.

 • La cultura, a partir d’activitats com el teatre, la música, la lectura...

 • El temps de lleure, que s’ha d’aprofitar positivament, amb l’esport, excursions, els jocs...

Aquest Projecte es duu a terme amb diversos mitjans, que es concreten, en alguns casos, en programes específics, com el Programa d’Estudi.

 

Normes de convivència i protecció de menors de l'Associació Club Valldaura

L'Associació Club Valldaura disposa d'unes Normes de convivència i protecció de menors, aprovades per la seva Junta Directiva, i a disposició de qui vulgui consultar-les. El contingut d'aquestes normes s'inspira en la normativa que s'esmenta a continuació:

 • Convenció de Drets del Nen, de Nacions Unides, de 20 de novembre de 1989 (ratificada per Espanya el 30 novembre 1990).
 • Carta Europea dels Drets del Nen de 1992 (aprovada pel Parlament Europeu mitjançant resolució a 3-0172/92, DOTZE número C241. de 21 de setembre de 1992)
 • Llei Orgànica 1/1996, de 15 gener de Protecció Jurídica del Menor.
 • Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i oportunitats de la infància i l'adolescència.
 • Llei 33/2010, de 1 d'octubre, de polítiques de joventut.