<<  Juny 2019  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Butlletí electrònic Valldaura

Subscriu't!
Política de protecció de dades

Amb el patrocini de

Universidad Internacional de la Rioja

Anglès

Anglès

Activitat d'anglèsL'estudi de llengües és un exercici d'aprenentage molt interessant i capacita els nois per el futur professional, en el qual el domini de més d'una llengua és actualment imprescindible.

Al Club Valldaura, des de fa ja alguns anys, vàrem optar per reforçar la llengua anglesa, que els socis estudien a la seva escola. L'estudi d'anglès es considera, doncs, com a una activitat auxiliar del programa d'estudi de Valldaura.

El programa d'anglès està basat en un mètode d'aprendentatge integrat, que engloba totes les fases del procés formatiu: Assessorament - Aprenentatge - Reforç - Ajuda - Avaluació.

Les classes estan guiades per professors qualificats i segueixen un Anglèsenfocament comunicatiu en el qual predominen les activitats que favoreixen l'assimilació dels continguts i que permeten practicar l'anglès en diferents situacions

Activitat d'anglèsLes classes dels nivells 1 i 2 es basen en l'aprenentatge de l'idioma a través de cançons, històries i treballs manuals. Posant èmfasi especial a la pràctica de l'expressió oral i comprensió, usant sempre els coneixements que els socis ja han adquirit.

Per als socis dels nivells 3 i 4 s'intenta augmentar aquests coneixements mentre es van introduint conceptes de l'estructura de l'idioma com ara la gramàtica i el vocabulari.

Els socis estaran en grups organitzats en funció d'edat i nivell d’anglès i es fa un seguiment de cada alumne.