Valldaura viu amb joia la Nit més esperada de l'any (25/12/2013) I és què al Club Valldaura la Nit de Nadal és quelcom més especial. Com ja és tradicional, les famílies dels socis i amics del Club estaven convidades a participar en la Missa del Gall, a l'oratori de Valldaura la passada nit del dia 24 de desembre. Minuts abans de les dotze, un bon nombre de socis i familiars hi eren ja a Valldaura. Volien participar, alegres, de la Missa solemne en la que recordem el naixement del nostre Senyor Jesús. L'adoració de la imatge del Nen Jesús va posar el punt i final a l'entranyable cerimònia.

Valldaura viu amb joia la Nit més esperada de l'any (25/12/2013) Sortint de l'Oratori, al vestíbul, els presents ens varem felicitar i desitjar-nos mútuament un Bon Nadal. Desprès, vàrem pujar fins a la sala d'estar del Club. En ella, com cada any, cridava l'atenció la presència del magnífic pessebre que ocupa una bona part de la sala. Especialment grata va resultar la visita pels que encara no ho havien vist el pessebre, i també pels més petits dels assistents.

Mentre que continuaven les felicitacions i salutacions, vàrem continuar celebrant la Nit més esperada de l'any, amb una mica de torró i coca, refrescos i cava, en un ambient festiu i familiar.

Una estona desprès, van aparèixer les guitarres i els llibrets amb les lletres de les nadales. Era el moment de seure i cantar alegrement tot el repertori. Aquesta es la millor forma de passar del 24 al 25 de desembre: celebrar amb joia la Nit de Nadal.

Àlbum de fotografies

{pgcooliris id=183|width=530|height=300}