La visita a l'Asil i el veritable sentit del Nadal (22/12/2013) - Cllub Valldaura"Intentem viure el Nadal en coherència amb l'Evangeli, posant a Jesús al centre de la nostra vida". Aquest era el text del tuit que el Sant Pare Francesc ens enviava el passat dia 20 de desembre. I la cerca d'aquesta coherència que ens demana el Sant Pare és la que al Club Valldaura, quan s'acosta el Nadal, ens anima a voler portar la Bona Nova a tots els racons.

Com de ben segur ja sabeu, des de fa uns anys varem decidir anar a portar aquesta joia als avis que vivien a l'Asil del Sant Crist d'Igualada. El contingut del pla que proposem a les famílies del Club és ben senzill: anar a visitar als residents i cantar Nadales amb ells.


La visita a l'Asil i el veritable sentit del Nadal (22/12/2013) - Cllub ValldauraEn aquesta ocasió, la data fixada al calendari del Club, des de l'inici del curs, era el diumenge 22 de desembre, molt a prop del dia de Nadal. Per iniciar la jornada, a primera hora, varem assistir a la Santa Missa. Desprès l'esmorzar al Club, per agafar forces. De seguida, l'assaig. Donat el nombre de persones, entre grans i petits. la pista es va convertir en una improvisada sala de música. Com altres anys, aquest també contàvem amb unes quantes persones hàbils amb una guitarra a la mà, la qual cosa fa facilitar, i molt, agafar de seguida el ritme i l'harmonia. Tothom tenia ganes d'anar ja a l'Asil, encara que vam insistir en els assaigs, per tal d'acabar de conjuntar el nombrós cor.

La visita a l'Asil i el veritable sentit del Nadal (22/12/2013) - Cllub ValldauraL'hora prevista per anar a l'Asil, les 12 del migdia, ens vàrem desplaçar fins al carrer Milà i Fontanals. Un cop aparcats els cotxes, tocava fer un reagrupament general a l'entrada de l'Asil, ja que eren prop de cent persones. Seguidament vàrem iniciar la visita del avis residents a l'Asil, desprès de saludar a les Germanetes dels Ancians Desemparats, dels quals es dediquen amb veritable esperit cristià, a la cura dels residents. Aquest es trobaven repartits per les diverses sales d'estar del centre, per les que varem anar passant. En cadascuna de les sales, saludàvem als avis, i cantàvem amb els ells les Nadales que havíem assajat. Com podeu comprovar en alguna de les fotografies que acompanyen aquesta crònica, les seves cares i expressions de felicitats i agraïment eren la prova de que el nostre objectiu estava aconseguit: havíem portar als avis, amb la nostra visita i les nostres Nadales, una mica de l'alegria del Nadal.

Tots varem acabar la visita als avis de l'Asil molt contens per haver pogut compartir la nostra joia amb els avis de l'Asil. No podia faltar la fotografia del nombrós grup, i l'acomiadament amb la frase més repetida: L'any vinent, tornem-hi!

Ara ja podíem continuar amb la preparació del Nadal, fent el que ens indicava el Sant Pare Francesc en el seu tuit del dia 24 de desembre: “El Senyor ve. Rebem-ho amb el cor obert!”

Bon Nadal!!

 

Album de fotografies

{pgcooliris id=182|width=530|height=300}