"Lluvia de ideas", premiada al MIF International Festival of Short Films 2014 - Club ValldauraTal i com us informàvem fa uns dies en el nostre web, el Club Valldaura ha participat, un any més, a l'edició 2014 del MIF International Festival of Short Films, festival de cine del Meeting Interclubes de Fátima.

 

En aquesta edició, Valldaura presentava dos curtmetratges: "Lluvia de ideas" i "The travellers". Durant la gala del Festival, celebrada a Fàtima el passat 15 d'abril, va tenir lloc el lliurament dels premis d'aquesta edició.

 

 

 

"Lluvia de ideas", premiada al MIF International Festival of Short Films 2014 - Club ValldauraSi en el Festival de l'any passat, el Club Valldaura va estar guardonat pel premi al director revelació, pel Miquel Nafría; del premi especial del jurat, i del premi a la tercera millor pel·lícula, per "Casting", aquest any, Valldaura també ha rebut dos importants premis: el de la segona millor pel·lícula, per "Lluvia de ideas" i el premi millor actor principal a Rubén Bonsfills, protagonista de la mateixa.


Enhorabona a tots els que han participat d'alguna forma en els mesos de treball intens, per preparar els curtmetratges presentats. Felicitem, doncs, a tot l'equip cinematogràfic de Valldaura, que integren guionistes, tècnics d'imatge, tècnics de so, decoradors, actors, directors, i editors.


I un deixem aquí els treballs presentats al Festival.

 

TÍTOL: “Lluvia de Ideas”

DURADA: 10?
RESSENYA: Hi havia una vegada, unes idees ploure sobre la ment creativa de quatre joves guionistes que volien fer un curtmetratge. Però les idees eren tristos, com la pluja que cau en un dia gris i malenconiós. No obstant això, tot va canviar quan va sortir el sol i va il·luminar amb la seva llum a les idees que, unides, van formar un perfecte arc de Sant Martí. Dames i cavallers, els presentem: "Pluja d'Idees"!
MILLOR ACTOR PRINCIPAL: Rubén Bonsfills
MILLOR ACTOR SECUNDARI: Els Germans Rodríguez (Martí, Oriol i Xavi)

 

TÍTOL: "The Travellers"

DURADA: 4:21 (4 'aprox.)
RESSENYA: Uns joves fugitius emprenen un viatge a la recerca de la llibertat. Però, per què?, A on es dirijen?, Com han arribat a tal extrem, què volen aconseguir amb tot això? ...
Totes aquestes preguntes cobraran vida al llarg d'un curt molt curt, original, musical i emocionant. Dames i cavallers, us presentem: "The Travellers"!
MILLOR ACTOR PRINCIPAL: Óscar Toledo (líder del grup)
MILLOR ACTOR SECUNDARI: Els Germans Rodríguez (Martí, Oriol i Xavi) (3a posició, 2a i 7a, respectivament, en la primera escena del curt)

 

Enllaços d'interès