Making-of: "The travellers" (19/10/2013) - Club ValldauraCom de bon segur sabreu, el Club Valldaura, des de fa alguns anys, té una tradició en la gravació i edició de vídeos. En part, aquesta tradició va nàixer per la partició en les darreres edicions de MIF International Festival of Short Films, festival de cine del Meeting Interclubes de Fàtima

 

També recordareu que en l'edició del 2013 d'aquest Certamen de vídeos el Club Valldaura va rebre obtingut tres dels premis del Festival. Es tractava del premi al director revelació, pel Miquel Nafria; del premi especial del jurat, i del premi a la tercera millor pel·lícula, per "Casting".

 

 

Making-of: "The travellers" (19/10/2013) - Club ValldauraAra, els nostres socis de 3r i 4t d'ESO i Batxillerat, ja preparen la seva participació en l'edició de 2014 d'aquest ja reconegut festival. Sota la hàbil batuta del Miquel Nafria, ja estan preparant els vídeos que presentaran la pròxima primavera en la ciutat portuguesa. I de moment, ja ens han deixat bocavadats amb la primera seva producció: “The travellers”, un curt que ens explica un bonic viatge d'un grup d'amics, amb un destí que no es descobrirà, o millor dit, no s'entreveurà, fins el moment final del film. Tota una delícia, pels amants del bon cinema.

 

Us deixem aquí algunes fotografies del rodatge d'alguna de les escenes d'aquest curtmetratge, així com algunes imatges de vídeo. També us deixem el resultat, amb el qual esperem que gaudiu com hem fet nosaltres.

 

I als nostres artistes els desitgem molta sort i els animen a que continuïn treballant en aquestes petites produccions que tan bé les fan.

 

Fotografies del Making-of: "The travellers"

{pgcooliris id=177|width=530|height=300}

 

Video del Making-of "The travellers"

 

Video "The travellers"