Video "Aquest podria ser jo": DVD sobre la fe dels joves, explicada per joves

Al llarg de l'Any de la fe, el lloc web de l'Opus Dei ha procurat publicar recursos útils. Pensant especialment en els joves, s'han difós els vídeos que componen la sèrie "La fe als 20" la qual està desencadenant reflexions tant en l'àmbit familiar com en parròquies, escoles i associacions juvenils.

En aquest documental al costat d'imatges inèdites de la predicació de sant Josepmaria, donen el seu testimoni joves de París, Londres, Barcelona, Roma, Chicago, Nova York i Buenos Aires. Un vídeo esperançador que resumeix en 27 minuts aspectes centrals de la vida de fe en els joves dels nostres dies. "Impulsats també per la celebració de l'Any de la fe, tots junts, pastors i fidels, ens esforçarem per respondre fidelment a la missió de sempre: portar Jesucrist l'home, i conduir l'home a la trobada amb Jesucrist, Camí, Veritat i Vida , realment present en l'Església i contemporani a cada home "(Papa Francisco, 15 març del 2013)

"La fe als 20. Joves en diàleg amb sant Josepmaria" és un documental en què 12 joves narren com viuen els diversos aspectes de la fe cristiana.