El Club Valldaura a FacebookInternet 2.0 i les xarxes socials són el present de la comunicació. I la comunicació i la informació són les principals característiques de la nostra societat actual.

 

A Valldaura, conscients d'aquesta realitat, i tractem de transmetre al nostres socis i amics criteris adequats per fer un ús responsable dels mitjans tecnològics que estan al nostre abast. Internet, els seus perills i les seves possibilitats, fan que tant pugui ser una trampa com un trampolí. Aquest va estar el títol d'una conferència pels pares que va impartir Lluis Rojo al Club.

 

 

Volem, doncs, utilitzar internet com a trampolí. I per facilitar la comunicació amb els pares de Valldaura, amb els nostres socis i el nostres amics, potenciem la utilització del lloc Web del Club com a eina de comunicació, reforçada amb la tramesa d'un Butlletí electrònic. Si encara no rebeu el nostre Butlletí, a l'esquerra de la pàgina trobareu el formulari per donar-vos d'alta en aquest servei que us oferim.

 

El Club Valldaura a VimeoEl Club disposa un canal en Vimeo, una xarxa social basada en vídeos, en la qual Valldaura penja els seus. El lloc permet compartir i emmagatzemar vídeos digitals perquè els usuaris comentin a la pàgina de cada un d'ells. Hi trobau ja un bon nombre dels nostres vídeos. Naturalment no solament podeu veure els vídeos, sino que podeu fer la difusió que estimeu convenient.

 

Fa ja més d'un any el Club Valladura va obrir una pàgina en Facebook, en la qual també es pot trobar informació sobre el Club i les seves activitats. Us animen a visitar el nostre perfil en aquesta xarxa social, i que el seguiu amb el ja clàssic “M'agrada”

 

El Club Valladura a Twitter

I darrerament el Club Valldaura també ha obert un perfil en la xarxa de microbloc Twitter, des de la qual tenim el propòsit de continuant apropant les activitats que oferim a les famílies, als pares, als socis i als seus amics. Si sou usuaris de Twitter podeu seguir-nos, així com interactuar amb nosaltres utlitzant les pràctiques d'aquesta xarxa.

 

Si penseu que la labor que porta a terme el Club Valldaura val la pena, cal fer difusió d'aquestes eines, per tal d'ajudar-nos a arribar la major nombre de persones possible.

 

Finalment, no deixeu d'utilitzar aquests canals de comunicació per fer-nos arribar els vostres comentaris i suggeriments. De ben segur esterem enc

antats de rebre'ls.