Festa de Nadal 2012 Club ValldauraNormalment, l'esforç té la seva recompensa. I és el que els ha passat als socis del Club Valldaura que durant les darreres setmanes havien assajat de valent les dues obres de teatre que havien de representar durant la Festa de Nadal d'enguany. El seus esforços en la preparació de les dues obres, s'han vist recompensat amb l'agraïment del públic durant les actuacions. Tant en el cas de “El pirata Roberts y su tripulación”, que van representar els nivells dels petits de Valldaura, com de “Se suspende la función”, que va anar a càrrec dels nivells dels majors del Club, van estar tot un èxit. Les risses, els somriures i els aplaudiments durant totes dues representacions, van ser la prova.

 

 

Festa de Nadal 2012 Club ValldauraDes d'aquí volen felicitar tant a tots actors, com a les persones que amb empeny han treballat durant els assajos i altres preparatius de les representacions. Moltes gràcies i enhorabona. La Festa de Nadal 2012 del Club Valldaura ha estat tot un èxit mercès a vosaltres. I els pares us ho agreixen molt.

 

Us deixem aquí les gravacions de les dues representacions, així com l'àlbum de fotografies dels assajos i de la celebració de la Festa.

 

Representació teatral dels nivells de 4t, 5è, 6è Pri i 1r i 2n del Club Valldaura, l'obra "El pirata Roberts y su tripulación".Representació de l'obra de teatre anomenada "Se suspende la función", a càrrec dels socis de tercer i quart d'ESO i primer i segon de batxillerat del Club Valldaura.
Album de fotografies

{pgcooliris id=149|width=530|height=300}