<<  Novembre 2019  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Butlletí electrònic Valldaura

Subscriu't!
Política de protecció de dades

Amb el patrocini de

Universidad Internacional de la Rioja

Notícies Nivells

Aprofitar els jocs de taula per educar

Aprofitar les jocs de taula per educar - Club ValldauraAl Club Valldaura coneixem i aprofitem els efectes educatius que tenen els jocs de taula. Sabem que aquests jocs es poden utilitzar de moltes formes amb l'objectiu d'ensenyar, reforçar coneixements i actituds. També serveixen per divertir, la qual cosa no és menys important. Per això, els jocs de taula formen part de les activitats programades pels nostres socis i amics.

 

Són moltes les habilitats que s'estimulen amb els jocs, especialment les interpersonals i intrapersonals, per a un tracte respectuós i comprensiu en la relació amb altres persones, ja que la majoria dels jocs de taula es juguen en grup amb altres persones. Normalment, la partida d'un joc està enfocada en la seva interacció social, i durant aquest temps cada persona pot beneficiar de vegades i molestar altres, a la resta de jugadors. Totes aquestes interaccions, combinades amb el fet de que, generalment, en cada partida només hi ha un guanyador, individual o equip, vol dir que les persones que juguen aprenen a tractar amablement, comportar-se de manera adequada dins de la partida, i posar en pràctica el millor esperit esportiu. En aquest sentit, en els jocs de taula, el que és important és jugar.

Tampoc s'ha d'oblidar que hi ha jocs cooperatius, en els quals les persones juguen juntes a la partida per un objectiu comú, i que aquests jocs són excel·lents eines sobre la dinàmica de treball en equip.

 

El passat dissabte 16 de febrer de 2013, van programar una divertida tarda de jocs de taula. Aquí us deixem algunes fotografies.


{pgcooliris id=160|width=530|height=300}