Activitat d'art al Club ValldauraLa realització d'activitats artístiques i de manualitats, tenen a Valldaura una gran importància. A més a més d'entretenir d'allò més bé als nostres socis, serveixen per realitzar una gran quantitat de processos que estimulen i enforteixen el nois, com ara l'atenció, la concentració, la memòria, l'aprenentatge, la cognició, el pensament o la psicomotricitat, entre d'altres.

 

Tanmateix, aquestes activitats fomenten la creativitat, la imaginació, una feina sa del temps lliure i les relacions i socials, enfortint les relacions i creant nous vincles d'amistat. Cal recordar que les manualitats són una estupenda activitat per estimular, prevenir i resoldre dificultats, permetent als nois expressar-se i donar curs a la seva creativitat a través d'activitats agradables. Serveixen per entrenar diferents àrees permetent als nois desenvolupar i refermar les seves destreses, enfortir la seva tonicitat muscular i adquirir importants habilitats.

 

Així, l'agilitat i soltesa que adquireixen de les seves mans i dits els ajudarà amb les tasques de pintar, dibuixar i amb l'escriptura, també a tocar instruments musicals, i en un futur per professions com el disseny, l'arquitectura, l'odontologia o la cirurgia.

 

Activitat d'art al Club ValldauraEn utilitzar un material per fer diferents objectes o crear a partir de peces diferents coses inimaginables els ensenya a planificar i els entrena en la resolució de problemes i incentiva la seva creativitat i imaginació, plantejant reptes a resoldre en cada situació (amb què fer els ulls, de quin color pintar, com crear la corona, etc.)

 

Només necessiten una mica d'estímul i orientació, que els proporcioni els materials necessaris i potser algunes idees per donar curs a la seva imaginació i passar una bona estona en companyia o sols.

 

Com veieu, un munt d'aportacions positives, i a sobre, amb aquesta activitat, l'entreteniment està garantit.

 

Us deixem aquí algunes fotografies d'un dia a l'activitat

 

{pgcooliris id=143|width=530|height=300}